- Πόντοι
- 463
Εντάξει, είναι πια επίσημο, ας το παραδεχτώ: γέρασα. Αφού με έπιασε η περιέργεια για τις Strat, δεν υπάρχει πια νόημα να το αρνούμαι...
Και αφού λοιπόν με... τρώει, από πού να ξεκινήσω; Με δεδομένο ότι μόντες ΘΑ ακολουθήσουν στο μέλλον, σε ηλεκτρικά, γέφυρες κλπ. (αφού... με ξέρω), ποιά θα ήταν μια φθηνή αλλά αξιοπρεπής βάση για αυτές;
Squier Affinity?
Squier Standard?
μήπως οι νέες Harley Benton είναι μια χαρά βάση;
Μήπως να αφήσω τις μαλακίες και να πάω κατευθείαν σε Classic Vibe? Μήπως σε μεξικάνα Fender;
Μηπως κατευθείαν σε G&L που έπαιξα και μου άρεσαν παλιά;
Κάτι άλλο ίσως (μέχρι εκεί σε budget, μην το ξεφτιλίσουμε);
Και η ερώτηση για οτιδήποτε μη-Fender/Squier: τί παίζει με τα pickguard για το μέλλον; Ποιά μάρκα έχει συμβατότητα με Fender/Squier και ποιά όχι;
Άντε, ρίχτε προτάσεις να γίνει συζήτηση, ότι πρέπει για καλοκαιράκι.
Ευχαριστώ μάγκες! O0
Και αφού λοιπόν με... τρώει, από πού να ξεκινήσω; Με δεδομένο ότι μόντες ΘΑ ακολουθήσουν στο μέλλον, σε ηλεκτρικά, γέφυρες κλπ. (αφού... με ξέρω), ποιά θα ήταν μια φθηνή αλλά αξιοπρεπής βάση για αυτές;
Squier Affinity?
Squier Standard?
μήπως οι νέες Harley Benton είναι μια χαρά βάση;
Μήπως να αφήσω τις μαλακίες και να πάω κατευθείαν σε Classic Vibe? Μήπως σε μεξικάνα Fender;
Μηπως κατευθείαν σε G&L που έπαιξα και μου άρεσαν παλιά;
Κάτι άλλο ίσως (μέχρι εκεί σε budget, μην το ξεφτιλίσουμε);
Και η ερώτηση για οτιδήποτε μη-Fender/Squier: τί παίζει με τα pickguard για το μέλλον; Ποιά μάρκα έχει συμβατότητα με Fender/Squier και ποιά όχι;
Άντε, ρίχτε προτάσεις να γίνει συζήτηση, ότι πρέπει για καλοκαιράκι.
Ευχαριστώ μάγκες! O0