teoteo είπε:
ο λόγος που θα πάρει κάποιος scarlett (κτλ) είναι ακριβώς για να γράψει direct
απευθύνονται σε άτομα που μπορεί να μην ξέρουν καν τι είναι το di box...
ο λόγος (που εγώ φαντάζομαι ότι παίρνουν) μια scarlett είναι ότι δεν μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα να πάρουν μια καλύτερη...
και που σωστά υποθέτουν πως δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο όταν οι εταιρείες διαφημίζουν 'πάρτε κάρτες για να γράψετε κιθάρες'
αν "αφελώς" το υπέθεταν (πάλι εγώ φαντάζομαι :

)
δεν θα έμπαιναν σε ένα φόρουμ να ρωτάνε... θα έπαιρναν αυτή την κόκκινη ή την μπλε με τα λαμπάκια που τους καθόταν καλύτερα στο μάτι και θα ήταν ευτυχείς...
το ότι το κάνουν (θα ήθελα να πιστεύω), είναι για
να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω, αξιοποιώντας (έστω αυτά τα λίγα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν) όσο το δυνατόν καλύτερα, σε σχέση με την "
χαμένη" στον όγκο της κατά κανόνα αναξιόπιστης πληροφορίας "
πραγματική" τους ανάγκη ...
το (αναπόφευκτο) "κακό", είναι ότι τις περισσότερες φορές ούτε οι ίδιοι δεν την έχουν "
αποκωδικοποιήσει" ώστε να την εκφράσουν και να παίρνουν "
άμεσες" και
συγκεκριμένες ως προς αυτήν
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΥΓ. τώρα θα μου πεις τι κάθομαι και "
λέω", όταν βλέπω χρόνια και χρόνια το ίδιο και το ίδιο βιολί ως συμπεριφορά από διάφορους "gear hooligans" με την ίδια πάντα "οπαδική" συμπεριφορά που "τρελαίνονται" και (ανθρώπινα δε λέω) παθιάζονται, αλλά που συνήθως
αν τους βάλεις μπροστά σε μια audio συσκευή, απλά την κοιτάνε σα χάνοι και τους φεύγει το "
υφάκι" του "
μάγκα tech" (και φυσικά δεν απευθύνομαι σε σένα teoteo και τις χρήσιμες για την κουβέντα "επιχειρηματολογημένες" θέσεις σου)...
τέλος πάντων...
μια από τα ίδια... τουλάχιστον ο φίλος που ρώτησε έχει πλέον και από εδώ
αρκετή πληροφορία ώστε να αξιολογήσει φιλτράροντας για να βοηθηθεί στην απόφασή του...
ΥΓ2
Ως προς την επιλογη καρτας το δικο μου πρωταρχικο κριτηριο θα ηταν,
η μεγιστη δυνατη σταθμη σηματος προς θορυβο.
φίλε μου Digi, έχεις αλήθεια βρει πολλές φορές (ακόμα και σε συσκευές της ίδιας εταιρείας) άμεσα συγκρίσιμα specs ή μόνο εγώ βρίσκω (ακόμα και στα manual) τις μετρήσεις εσκεμμένα με παραλείψεις στα "standard" που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως "αναφορά" για εξαγωγή
πραγματικά αξιόπιστων συμπερασμάτων...
πχ από τα manual
2i2: instrument Inputs - Noise in presence of signal: -87dBu (20Hz -20kHz filter)
2i4: instrument Inputs - Signal-to-Noise ratio: 105 dB, ‘A’-weighted
εσύ ποιο σοβαρό άμεσα "συγκριτικό συμπέρασμα" έβγαλες, που θα σε οδηγήσει να κάνεις αγορά με το κριτήριο που θέτεις?...

;D