Πληροφορίες για midi

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχω αυτό

images

και έχει αυτή τη Midi έξοδο

mrs4rear.gif

μπορώ να πάρω αυτό το καλώδιο

uno.jpg

και να πετάω κάθε κανάλι σε κάποιο soft για λοιπές εργασίες ?

Απάντηση: ΝΑΙ, αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;

ok. zoom mrs4 digital multitracker . το ειδα απο τις propertys της φωτογραφιας

Πολυκαναλο χωρις usb ειναι μεγαλο μειονεκτημα.Κατα την γνωμη μου αυτο

που μπορεις να κανεις για μειξεις σε pc,τις εξοδους απο το zoom στις εισοδους

της καρτας ηχου του pc και ξαναγραφεις αυτα που εχεις στο zoom σε καποιο

προγραμα π.χ cubase.Mε καποια απωλεια ισως ποιοτητας αναλογως τι καρτα

ηχου εχεις.

Απάντηση: ΝΑΙ' date=' αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;[/quote']
Μάλλον έχω καταλάβει λάθος . Η midi έξοδος αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σαν έξοδο σύνδεσεις με το PC με το παραπάνω καλώδιο ?

Απάντηση: ΝΑΙ' date=' αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;[/quote']
Μάλλον έχω καταλάβει λάθος . Η midi έξοδος αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σαν έξοδο σύνδεσεις με το PC με το παραπάνω καλώδιο ?
NAI λέμεεεε... :) :) :) Απλά διαφώνησα στο ότι το είπες καλώδιο, διότι έχει αυτό το μπλε παραμύθι στη μέση...

NAI λέμεεεε... :) :) :) Απλά διαφώνησα στο ότι το είπες καλώδιο, διότι έχει αυτό το μπλε παραμύθι στη μέση...
Οk λέμεεεεεε :wink: . Θα το αναγνωρίσει το pc μου σαν μία συσκευή usb ?

Οk λέμεεεεεε :wink: . Θα το αναγνωρίσει το pc μου σαν μία συσκευή usb ?
Ασφαλώς. Έχει USB 2.0 το PC σου;

Νομίζω ότι με κάλυψαν οι απαντήσεις σου eye θα προχωρήσω στην αγορά του καλωδίου αυτού !!! Ευχαριστώ πολύ .

Trending...

Νέα θέματα

Back