Απάντηση: ΝΑΙ' date=' αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;[/quote']
Μάλλον έχω καταλάβει λάθος . Η midi έξοδος αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σαν έξοδο σύνδεσεις με το PC με το παραπάνω καλώδιο ?
NAI λέμεεεε... Απλά διαφώνησα στο ότι το είπες καλώδιο, διότι έχει αυτό το μπλε παραμύθι στη μέση...Απάντηση: ΝΑΙ' date=' αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;[/quote']
Μάλλον έχω καταλάβει λάθος . Η midi έξοδος αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθέι και σαν έξοδο σύνδεσεις με το PC με το παραπάνω καλώδιο ?
Οk λέμεεεεεε :wink: . Θα το αναγνωρίσει το pc μου σαν μία συσκευή usb ?NAI λέμεεεε... Απλά διαφώνησα στο ότι το είπες καλώδιο, διότι έχει αυτό το μπλε παραμύθι στη μέση...Απάντηση: ΝΑΙ' date=' αλλά αυτο που δείχνεις δεν είναι καλώδιο, είναι μάλλον ένα USB midi interface, σωστά;[/quote']
Ασφαλώς. Έχει USB 2.0 το PC σου;Οk λέμεεεεεε :wink: . Θα το αναγνωρίσει το pc μου σαν μία συσκευή usb ?
yeahΑσφαλώς. Έχει USB 2.0 το PC σου;Οk λέμεεεεεε :wink: . Θα το αναγνωρίσει το pc μου σαν μία συσκευή usb ?