Αν καίγεσαι πας επιτόπου να δουλέψεις αποθήκη σε σουπερμάρκετ, λάτζα σε φαστ-φουντ, κτλ υπάρχουν πάρα πολλές δουλειές που προσλαμβάνουν άμεσα και πληρώνουν καλά αλλά για κάποιο λόγο είμαστε υπεράνω...klimis92 είπε:Που να βρούμε τόσα φράγκα?
Σε AC/DC +10000!playloud είπε:Καλα τα αλλα ακυρα αλλα τουλαχιστο σε AC/DC και Motley Crue πρεπει να αποδωσουμε ενα φορο τιμης ε?
Χαχαχαχαχαχαχαχα Playloud...'από το στόμα μου το πήρες' όπως έχουν πει και κάποιοι έλληνες 'roxkstars'...Αν και κάτι μου λέει ότι και αυτοί αρπαχτή κάνουν...playloud είπε:Καλα τα αλλα ακυρα αλλα τουλαχιστο σε AC/DC και Motley Crue πρεπει να αποδωσουμε ενα φορο τιμης ε?
Eνώ στις άλλες χώρες που πάνε βγαίνουν εκτός εαυτού! Δίνουν και τα σκαλπ τους!playloud είπε:Ναι, γιατι οι AC DC, oι Deep Purple, οι Blue Oyster Cult και ολοι οι αλλοι, δεν βλεπουν την ωρα και την στιγμη να ερθουν ΤΩΡΑ στην Ελλαδα και να τα δωσουν ΟΛΑ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
άρμπαϊτ μαχτ φράι; 8)Jasemeister είπε:Γούστο σου, καπέλο σου φίλε μου...η δουλειά πάντως δεν είναι σκλαβιά![]()
Συγνώμη, εγώ κατάλαβα λάθος.! :-Xplayloud είπε:Μα δεν μιαλω για τον τοπο αλλα για τις μπαντες