Πηρα Mesa Boogie Road King!

οριστε λοιπον μια φωτογραφια  :)
DSC01197.jpg

Ωραίο βίντεο...εεεε....εννοώ.... και Γ*ΜΩ τους ενισχυτές, σε συνδυασμό με μία εξίσου εντυπωσιακή κιθάρα και κερασάκι στην τούρτα το HotPlate για να τον χαρείς όπως πρέπει και χωρίς να σου φέρνουν την αστυνομία κάθε φορά που τον ανοίγεις πάνω από το 2...!!

Καλώς τον δέχτηκες!! Σε ζηλεύω!

καμπινα και hot plate ειναι δανεικα.σημερα αυριο θα μου τα παρουν και θα κοιταζομαστε απλα με τον boogie...

ΟΚ, νόμιζα ότι το HotPlate ήταν η λύση στο πρόβλημα της έντασης..!! Πάσο τότε..

Κρίμα..

τον ενισχυτή τον είδαμε τώρα περιμένουμε την κοπέλα σου

xaxaxa

γαμω τις κιθαρες!μπραβο!  :D

καλος και ο amp(gamatos)αλλα τοσα κουμπια βρε παιδι μου...δεν μπερδευεσαι...? (απλα εξω απο τα γουστα μου) μεγεια.κρατα τον καθολου να τον ευχαριστηθεις και μετα πουλα τον..καπακι και εσυ πωλειται

ΟΚ, νόμιζα ότι το HotPlate ήταν η λύση στο πρόβλημα της έντασης..!! Πάσο τότε..

Κρίμα..

[/quote

δικιο ειχες.αυτο ακριβως κανει το hot plate

δικιο ειχες.αυτο ακριβως κανει το hot plate

Χαχα, προφανώς και αυτό κάνει, δεν κατάλαβες τι είπα..: νόμιζα πως το HPlate ήταν δικό σου και άρα έλυσες το πρόβλημά έντασης.. Όμως αφού θα στο πάρουν αύριο, το πρόβλημα παραμένει..!

Γιατι δεν αγοράζεις ένα άλλο δικό σου attuenator? Κρίμα να δώσεις τέτοιον ενισχυτή, θα το μετανοιώσεις!

sakis%20rouvas3.jpg
\

Παιδιά σοβαρά τώρα, το σκέφτομαι εδώ και καιρό αλλά δεν το ποστάρω για να μην θιχτεί κανένας ευαίσθητος. Ποια είναι η χρησιμότητα φωτό ενός εκ των πιο πολυφωτογραφημένων ενισχυτών του πλανήτη; Και επίσης των κλιψ ενός εκ των πιο πολυηχογραφημένων ενισχυτών της μοντέρνας μουσικής;

Ας έρθουμε τώρα στη θέση του ανυποψίαστου μπεμπέκου ή κανιμοθρίου 15χρονου μεταλλα που ανοίγει να διαβάσει όλο ενθουσιασμό αυτό το θρεντ στο κατάμεστο net cafe που συχνάζει, σκαει η παραπάνω φωτογραφία του ρουβά, την ίδια στιγμή που μπαίνει μέσα το μισό σχολείο και κοιτάνε όλοι στην οθόνη του τι χαζεύει ο φίλος μας... ;D ;D ;D

τερμα τα διφραγα και οι φωτογραφιες...ο boogie δεν μενει πια εδω...

να τον χαιρεσαι Θωδωρη  ;)

Σ ευχαριστω Γιωργο!!!!

Κ εσυ να προσεχεις την μπεμπα (jem7)!!!

καλοπαιχτη..... ειμαι σιγουρος οτι ειναι σε καλα χερια...

πολυ ωραια κιθαρα!εχω ομως καποιες ibanez...τωρα που το σκεφτομαι λεω να την πουλησω...

χμμμμμμ... ::) ::) ::)

αποφασισα:

THN ΠΟΥΛΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

bloody_sunday είπε:
Παιδιά σοβαρά τώρα, το σκέφτομαι εδώ και καιρό αλλά δεν το ποστάρω για να μην θιχτεί κανένας ευαίσθητος. Ποια είναι η χρησιμότητα φωτό ενός εκ των πιο πολυφωτογραφημένων ενισχυτών του πλανήτη; Και επίσης των κλιψ ενός εκ των πιο πολυηχογραφημένων ενισχυτών της μοντέρνας μουσικής;

εμενα μου φαινεται απολυτος λογικο.. καποιος που εχει αγορασει κατι θελει να μοιραστει την χαρα του μαζι μας..

και απο την αλλη εμεις που ζηταμε φωτογραφιες και κλιπακια.. μικρα παιδια ειμαστε θελουμε να παιξουμε!! :)

(θα μου φαινοταν πολυ ουδετερο και κρυο(!) αντι για φωτογραφιες να εβαζε απο κατω το λινκ του θωμα η οτι αλλο..)

:)

Βρε αρχηγέ αφού τον έστειλες τον ενισχυτή, ακόμα ανεβάζεις φωτό απ'τον roadking? Μήπως δεν έπρεπε να τον δώσεις τελικά;  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back