@ hot_sauce :
hot_sauce είπε:
250Ohm για κάρτα ήχου?
έχω καταλάβει πως αυτά είναι για "άλλες" εξόδους και όχι για αυτές των φυσιολογικών ακουστικών....
Αυτό είναι άμεσα εξαρτώμενο από τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών που παρέχει το Audio Interface που έχει ο κάθε ένας και χρησιμοποιεί…
Π.χ. Εγώ δεν είχα αντιμετωπίσει προβλήματα οδήγησης των ακουστικών μου από τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών της Edirol 2496 8in/8/out Audio Interface παλαιότερα, ούτε αντιμετωπίζω προβλήματα οδήγησης των ακουστικών μου από τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών της RME FireFace 800 Audio Interface που χρησιμοποιώ τώρα, άσχετα αν για λόγους πρακτικότητας και χωροταξίας προτιμώ -για αυτά- τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών της Mackie 1642 VLZ Pro…
Αλλά το δικό μου setting, πιθανών να μην είναι το ίδιο με του όποιου άλλου έτερου, οπότε επανασυμβουλεύω το κλασσικό:
Try before you buy
Για οποιαδήποτε αγορά εξοπλισμού…
Στην περίπτωση του φίλτατου music man μιας και διαθέτει ήδη το:
http://www.thomann.de/gr/millenium_ha4.htm
Η -όποια- οδήγηση ακουστικών δεν θα του αποτελέσει το -όποιο- πρόβλημα…
Είναι σωστή –εν μέρη- η όποια παρέμβαση σου και –η εν μέρη- αντιγνωμία σου, καθώς τα ακουστικά με το μικρότερο ωμικό φορτίο είναι –σε γενικούς κανόνες- και τα πιο ευκολοδήγητα…
Αλλά αυτό –όπως ευλόγα καταλαβαίνεις…- δεν είναι πάντοτε και το πιο επιθυμητό πρόθεμα η’ πρόσταγμα, ειδικά μάλιστα αν η πιστότητα είναι το άμεσα επιδιωκόμενο από αυτά στο mixing…