- Πόντοι
- 43
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Έχεις απόλυτο δίκιο..σε ευχαριστώ.Σε κάποια -λίγα- σημεία εάν είχες κάπως καλύτερη ροη, και ήσουν λίγο πιο «διακριτικός» στη χρήση του tremolo, θα μιλούσαμε για μια τέλεια εκτέλεση.
Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ.Εκτός από το παίξιμο, μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου. Δεν είναι αμιγώς "Γκιλμορικός", αλλά έδωσε τα μέγιστα στην ατμόσφαιρα του κομματιού.
Σε ποια πεταλιερα και με τι ρυθμίσεις?Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ.
Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου.Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ.
BossGT100 overdrive TS-808 ενισχυτής VINTAGE MESA/Boogie και whammy αυτό που έχει Γιώργο.Σε ποια πεταλιερα και με τι ρυθμίσεις?
Απο οτι δοκίμασα με αυτό μου βγήκε οντος και εμένα μου άρεσε αλλά η αλήθεια ειναι οτι τον φοβήθηκα οτι δεν θα άρεσε....χαίρομαι.Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου.
Εννοείται όλα αυτά είναι από την πεταλιερα μου Γιώργο οι ρυθμίσεις μου δηλαδή. ? Έναν blackstar έχω και ήταν κλειστός.BossGT100 overdrive TS-808 ενισχυτής VINTAGE MESA/Boogie και whammy αυτό που έχει Γιώργο.
Στο συγκεκριμενο παντως δεν ακουω καποιο big muff. Πιθανολογω καποιο tube driver η g2.
Δίκιο εχεις. Απλά μπορείς να βρεις τον ήχο αυτόν και με muff. Όπως και με rat. Όχι το ίδιο, αλλά κοντά.Για το original ελεγα.