Pink Floyd - Marooned

Εκτός από το παίξιμο, μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου. Δεν είναι αμιγώς "Γκιλμορικός", αλλά έδωσε τα μέγιστα στην ατμόσφαιρα του κομματιού.

Πολλά μπράβο για το εγχείρημα! Ήσουν πολύ πειστικός στο μεγαλύτερο μέρος. Πολύ καλός ήχος, ατμόσφαιρα και το παίξιμο σου υποστηρίζει πολύ το -αρκετά απαιτητικό- κομματι. Το γουστάρεις και αυτο φαίνεται.

Σε κάποια -λίγα- σημεία εάν είχες κάπως καλύτερη ροη, και ήσουν λίγο πιο «διακριτικός» στη χρήση του tremolo, θα μιλούσαμε για μια τέλεια εκτέλεση.

Σε κάποια -λίγα- σημεία εάν είχες κάπως καλύτερη ροη, και ήσουν λίγο πιο «διακριτικός» στη χρήση του tremolo, θα μιλούσαμε για μια τέλεια εκτέλεση.
Έχεις απόλυτο δίκιο..σε ευχαριστώ. 

• Like
Reactions: gkourmoul1
Εκτός από το παίξιμο, μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου. Δεν είναι αμιγώς "Γκιλμορικός", αλλά έδωσε τα μέγιστα στην ατμόσφαιρα του κομματιού.
Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ. 

Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ. 
Σε ποια πεταλιερα και με τι ρυθμίσεις?

Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου.

• Like
Reactions: vasilisgeo72
Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου.
Απο οτι δοκίμασα με αυτό μου βγήκε οντος και εμένα μου άρεσε αλλά η αλήθεια ειναι οτι τον φοβήθηκα οτι δεν θα άρεσε....χαίρομαι.

• Like
Reactions: Terry RoscoeBeck5
BossGT100 overdrive TS-808 ενισχυτής VINTAGE MESA/Boogie και whammy αυτό που έχει Γιώργο.
Εννοείται όλα αυτά είναι από την πεταλιερα μου Γιώργο οι ρυθμίσεις μου δηλαδή.  ? Έναν blackstar έχω και ήταν κλειστός. 

Για να πετύχεις έναν καλό ήχο, μπορείς να δοκιμάσεις έναν καθαρό φεντερ και καποιο big muff, σκακαρισμένο με λίγο ts808 και compression.

Πολύ πρόχειρα μαγείρεψα έναν ήχο, χωρίς να ξερω πως παίζεται το κομμάτι.

mar.mp3

Attachments

• Ευχαριστώ
Στο συγκεκριμενο παντως δεν ακουω καποιο big muff. Πιθανολογω καποιο tube driver η g2.

Στα της εκτελεσης, παιχτικα πολυ καλος, με μονη παραφωνια το εντονο και "νευρικο" βιμπρατο. Θελει πολυ πιο subtle χρηση του τρεμολο οχι μονο το συγκεκριμενο κομματι αλλα και γενικοτερα τα παιξιματα του συγκεκριμενου κιθαριστα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Στο συγκεκριμενο παντως δεν ακουω καποιο big muff. Πιθανολογω καποιο tube driver η g2.

Με muffοπετάλι εγραψα, ακριβώς όπως περιέγραψα πιο πάνω.

Εάν χρησιμοποιούσα πεταλι τύπου tube driver, θα ακουγόμουν έτσι. ?

marδ.mp3

Ακόμα καλύτερα δλδ. Δεν το πρότεινα, διότι πιθανότατα να μην έχει τέτοιο πετάλι μεσα στην πεταλιέρα.

Attachments

• Like
Για το original ελεγα.
Δίκιο εχεις. Απλά μπορείς να βρεις τον ήχο αυτόν και με muff. Όπως και με rat. Όχι το ίδιο, αλλά κοντά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα