S
Smurflord
Guest
Λοιπόον, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω ένα cort artisan b4 (4άρι), και αποφάσισα να το κρατήσω για να το κάνω άταστο. Τη διαδικασία την ξέρω, οπότε δεν χρειάζομαι οδηγίες, μια κι εκτός του ότι δεν έχω την υπομονή, δεν έχω και χέρι χειρούργου, και το μπάσσο δεν είναι για πέταμα, οπότε θέλω να γίνει καλή δουλειά.
Οπότε θέτω το ερώτημα: Ξέρει κανείς ΣΙΓΟΥΡΑ κανένα μαγαζί/μάστορα στη ΘΕΣΣΑΛΛΛΛΟΝΙΚΗ που μπορεί να κάνει/έχει κάνει τη μετατροπή αυτή (αν ξέρετε και τιμή για την όλη διαδικασία ακόμα καλύτερα!)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
Οπότε θέτω το ερώτημα: Ξέρει κανείς ΣΙΓΟΥΡΑ κανένα μαγαζί/μάστορα στη ΘΕΣΣΑΛΛΛΛΟΝΙΚΗ που μπορεί να κάνει/έχει κάνει τη μετατροπή αυτή (αν ξέρετε και τιμή για την όλη διαδικασία ακόμα καλύτερα!)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
