Πυκνωτές (capacitors) σε Ελληνικό μαγαζί;

ECC803s

περιέχει ίχνη ταλέντου
Πόντοι
118
Συγνώμη για τον τίτλο, δεν είμαι από το Delaware αλλά το έπαιξα bilingual για τη διευκόλυνση των μελλοντικών αναζητήσεων...

Ψάχνω paper-in-oil πυκνωτές για ένα φρεσκάρισμα που είναι στα σκαριά. Aντιμετωπίζω δύο προβλήματα:

Ι) Η παράμετρος shipping περιπλέχτηκε τελευταία: το κοντινό σε εμένα μαγαζί που εξυπηρετούσε τα ΕΛΤΑ διέκοψε τη συνεργασία, άρα οι παραλαβές θα πρέπει στο εξής να γίνονται από πιο κεντρικά σημεία με πολλή κίνηση. Άρα Reverb, Amazon, Ebay και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις προτιμώ να μείνουν ως τελευταία λύση.
II) Λύσεις "τύπου Bumblebee" ούτε να τις χρηματοδοτήσω μπορώ ούτε με αφορά η μυθολογία τους, θα συζητούσα όμως κάθε λύση που δεν ξεπερνά τα €10/κομμάτι.
Αν είναι κι από μαγαζί στην Ελλάδα, γίναμε.
Ό,τι μπορούσα να σκεφτώ το έχω δοκιμάσει αλλά για την ώρα βρίσκω ή πυκνωτές της Jupiter (ταμάμ για την Private Stock PRS που θα πάρω όταν πουλήσω το σπίτι στο Neuchâtel‎‎ 😑) ή πέφτω σε site ηλεκτρολογικού υλικού που δε μοιάζει να μου κάνουν... αλλά ίσως δεν μπορώ και να διαβάσω σωστά, καθότι άσχετος.

Aυτό εδώ το μαγαζί (δεν το γνωρίζω, αν και είναι απο τα μέρη μου όπως βλέπω) έχει πυκνωτές λαδιου της Hosco στα 5-7 ευρώ απ'ότι βλέπω.

Ωραίος ο @odis13. Εγώ τόσα χρόνια ψωνίζω Ρώσικους από το Ebay αλλά τα μεταφορικά δεν αξίζουν αν δεν πάρει κάποιος 10άδα, τουλάχιστον. Η πολυαγαπημένη Luxe που ξέρεις ότι τους παίρνεις και ξεμπερδεύεις πλέον έχει γίνει ακριβοθώρητη, οπότε κι εγώ μάλλον κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσω το link του άνωθι post.

Last edited:
Ωραίος indeed! Δε θυμάμαι να έχω ξαναδει αυτό το echowood. Πολύ πράγμα γενικώς - και υψηλής εξειδίκευσης.
Ευχαριστούμε @odis13

Ουτε εγώ το ήξερα, πρόσφατα το ανακάλυψα τυχαία σχεδόν καθώς έψαχνα για λιμες σε διάφορα μαγαζιά εντος EU. Είχα υποθέσει μάλιστα οτι θα ήταν καπου Αθήνα για να μη το έχω ξανακουσει.

Trending...

Νέα θέματα

Back