Πικαπ Technics model SL-1200 MK2-A

ted

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας,

θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει που μπορω να κανω σερβις στο συγγεκριμενο πικαπ το οποιο δυστυχως χανει στροφες!!!

Πιστευω οτι ο ηχος του βινιλιου ειναι αξεπεραστος κ δεν θα ηθελα να το αποχωριστω!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Αθηνα 19/2/09

Είναι direct drive οπότε ........ :( ...... ρώτησες την Technics ;

Χάνει στροφές ακόμα και αν ανεβάσεις το pitch σύμφωνα με το στροβοσκόπιο; ΚΑτά την διάρκεια που παίζει;

χανει στροφες σ ολες τισ ρυθμισεις του στροβοσκοποιου ακομη κ αν ανεβαζω η κατεβαζω το pitch!

H αντιπροσωπεια ειναι η

www.panasonic.gr

To εξουσιοδοτημενο service ειναι :

www.astraservice.gr

Τηλ. 210 2711997 , 801-11-27872

Χαιρετω την παρεα του noiz κ ευχομαι χρονια πολλα!!!

Δεν ανοιγω  αλλο  θεμα γιατι παιζει ρολο η  ημερομηνια  καταχωρησης του  θεματος!!!

Εδω  και  ενα  χρονο ταλαιπωρηθηκα  με  το  γνωστο πικαπ της technics, κ σημερα το  παρελαβα απο  την  αντιπροσωπεια οπου κ το ειχα παει  για  επισκευη!

Δηλαδη τωρα το εφτιαξαν θα ρωτησει καποιος???

ΟΧΙ ουτε τωρα το πικαπ παιζει σωστα. Ο ηλεκτρονικος της  εταιρειας αδυνατει να  το  φτιαξει λεγοντας  μου οτι δεν  του  εχει  ξανατυχει τετοια βλαβη!!  Δε  λεω  ευγενικος ηταν αλλα εγω πειτε  μου τι πρεπει  να  κανω....

Τοσο  καιρο καθυστερουσε λεγοντας μου ο,τι  το  ψαχνει, περιμενει  αντ/κα κ.τ.λ......

Α  μου  εσπασαν κ  το  καπακι  το  διαφανες  που  κλεινει!!

Τι  θα  κανατε  στη  θεση  μου  με  οσο  υπομονη  μου  εχει μεινει  για να  μην  παει χαμενο  ενα  τοσο καλο  πικαπ???

Σας ζητω συγνωμη την πολυλογια μου  κ  σας ευχαριστω! :o :-\

Πας πίσω και διεκδικείς από τον Υπεύθυνο του Service τα δικαιώματά σου ως καταναλωτής

Εάν πάθει το quartz ζημιά θέλει αποστολή Ιαπωνία (ντεν φτιάχνεται) απ'ότι ξέρω...

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα καινούργιο SL1200 MK5E-S βγάινει γύρω στα 500 με φπα

www.panasonic.gr/servlet/PB/menu/1229954_l17/index.html

Αλλιώς SL1200 ή SL1210 MKII  Α,Β,C quartz ή σκέτο ψάχνεις για μεταχειρισμένο μετά e-bay ή Αθήνα καλύτερα.

Από e-bay θέλει προσοχή γιατί εαν δεν ταιριάζει το ρεύμα (Αγγλία 240V/60 Hz) θα σου χάνει στροφές.

Πάντως εαν δεν σε ανδιαφέρει η μίξη επαγγελματικά μπορείς να δείς και άλλα μοντέλα, μην κολλάς στα Technics.

Kαλα,ψιλοξεθαμα τωρα,αλλα:

Αυτα που διαβασα εδω,

δεν ειναι τιποτα παραξενο,ειναι τα συνηθη συμπτωματα...

Και η ιασις ειναι η εξης: Σερβις...το μι-καπα θελει τα αναλωσιμα του...

Οπως το αυτοκινητο θελει πχ το "δισκο" του η τα "τακακια" του,

το μικαπα (οπως λεμε γκεραπα),θελει το "πιτς" του,το "συρταρι" του,

το ποτενσιομετρο στα δεξια δηλαδη.

Αυτο που ισως δεν ελαβε υποψιν ο τεχνικος,

ειναι οτι αυτα τα "συρταρια" χαλανε οταν μεινουν πολυ καιρο στο 0 pitch...

Αν σιγουρεψουμε οτι αυτο ειναι ενταξει,παμε στα ενδοτερα και ηλεκτρονικα...

Εκει εχει ενα "τριμμερακι",πονηρο...κανει και κολπα αν εισαι "μυημενος"...

Εχει σχεση με το πιτς...το τσεκαρουμε και αυτο,ισως ειναι η πηγη του κακου...

Ε,αμα δεν ειναι τιποτα απο αυτα,

μπορει και να'ν'το quark....

;D

Πι-ες:

ΕΦ'οσον προκειται για καινουριο πικαπ,που ομως μπορει να εχει μεινει για χρονια σε καποια αποθηκη,λιγο κοντακτ σπρευ στον αξονα θα ξεκολλησει τυχον κολλημενα

γρασσα απ'την κατασκευη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back