Photoplayer!!!

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Τα λόγια είναι περιττά...νομίζω δεν έχει σχολιαστεί, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, έτσι η αλλιώς αξίζει τον κόπο και τον χρόνο μας. Απίστευτο!  :o

Άλλη μία απόδειξη, ότι η μουσική και η τεχνική δεν έχουν απολύτως καμία σχέση.

shame.gif

Αστείο και καταπληκτικό μαζί. Απίστευτος πραγματικά.

trolley είπε:
Αυτή είναι μιά μεγάλη κι ενδιαφέρουσα συζήτηση που σαφώς δεν μπορεί ν'απαντηθεί με μιά τέτοια φράση-τσιτάτο.

Πιστεύω πως υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα και στα δύο άκρα.

Προσωπικά πιστεύω πως η τεχνική δεν παράγει κατ'ανάγκη μουσική, όπως και κάποιες μουσικές αδιαφορούν πλήρως για την όποια τεχνική.

Βεβαίως και σε μια συζήτηση τέτοιου τύπου πρέπει να υπάρχει το κοινό έδαφος περί του τι είναι και πως ορίζονται έννοιες όπως μουσική και τεχνική. Κάτι σαν 27 σελίδες ας πούμε;  ;D

trolley είπε:
Αλλοίμονο!

Ρε παιδιά ο άνθρωπας σπέρνει, απλά τραβώντας καζανάκια τουαλέτας (κάντες 35 τις σελίδες)! :o

trolley είπε:
Σίγουρα δεν το λες και εύκολο! Ο τύπος ζεί κανονικά μέσα στο κομάτι του, όπως το έχει φτιάξει. Εμένα μου κάνει εντύπωση πως βγάζει νόημα όλο το χάος, και πάνω στο ρυθμό και πέρα από το ρυθμό, όπως τον δίνει το πιάνο.

Εμμμ.. εγώ θα το πω κάπως εύκολο. Φυσικά θελει practice αλλά δε χρειάζεται κανείς να είναι μουσικός, αφού η μουσική παίζεται απο piano roll και ο τύπος απλά βαράει τα SFX.

http://en.wikipedia.org/wiki/Photoplayer

Απομεινάρι των silent movies με ελάχιστο μη-μουσιακό ενδιαφέρον νομιζω...

Nikolas είπε:
Εμμμ.. εγώ θα το πω κάπως εύκολο. Φυσικά θελει practice αλλά δε χρειάζεται κανείς να είναι μουσικός, αφού η μουσική παίζεται απο piano roll και ο τύπος απλά βαράει τα SFX.

http://en.wikipedia.org/wiki/Photoplayer

Απομεινάρι των silent movies με ελάχιστο μη-μουσιακό ενδιαφέρον νομιζω...
Σα να λέμε ντράμερ δηλαδή? :P Προφανώς η τεχνική δεν είναι στο... "πιάνο" μιας και δεν παίζει πιάνο(λα)! Δεν είναι όμως κάτι που μπορεί να το παίξει κανείς τέλεια με το καλημέρα και 2 λεπτά εξάσκηση όπως άπειρα απλά τραγούδια ας πουμε. Σίγουρα ιδιόμορφη τεχνική και ακόμα πιο ιδιόμορφο όργανο. Το θέμα είναι ότι α) το αποτέλεσμα ***άει και β) ο τύπος το κατέχει το όργανο και είναι κάτι που θέλει κάμποση εξάσκηση.

Ναι ούτε με ντραμς συγκρίνεται, αμέσως πέσατε να με φάτε... αν και δεν ξέρω τι δυναμικές παίζουν με τα καμπανάκια!

Ο τυπος δεν ειναι μουσικος, αυτο που κανει βεβαια θελει καποια εξασκηση φυσικα αλλα...και το να κανεις κολοτουμπες στο τσιρκο, εξασκηση θελει, αλλα δεν λες τον...κολοτουμπα "μουσικο". ;D

Το κομματι παντως ειναι γνωστοτατο και παιζεται συχνα σε jam sessions απο πραγματικους μουσικους. 8)

Deep Purple - Studio Chat (4)

ez είπε:
Αυτή είναι μιά μεγάλη κι ενδιαφέρουσα συζήτηση που σαφώς δεν μπορεί ν'απαντηθεί με μιά τέτοια φράση-τσιτάτο.

Πιστεύω πως υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα και στα δύο άκρα.

Προσωπικά πιστεύω πως η τεχνική δεν παράγει κατ'ανάγκη μουσική, όπως και κάποιες μουσικές αδιαφορούν πλήρως για την όποια τεχνική.

Βεβαίως και σε μια συζήτηση τέτοιου τύπου πρέπει να υπάρχει το κοινό έδαφος περί του τι είναι και πως ορίζονται έννοιες όπως μουσική και τεχνική. Κάτι σαν 27 σελίδες ας πούμε;  ;D
:) :)

Μάλλον απέτυχα να μεταφέρω την αίσθηση ότι αστειεύομαι, με την έννοια ότι προφανώς δεν επιδιώκω να ανοίξω τέτοια συζήτηση επ' αφορμήν του συγκεκριμένου βίντεο (ή - όπως είπες - του συγκεκριμένου τσιτάτου). Πέραν αυτού όμως, δεν κατάλαβα ποιος συμφωνεί - επί της αρχής - και ποιος διαφωνεί... πάντως την φράση την ανέφερα επειδή την είχα μόλις πριν λίγο ακούσει από ένα τυπάκο που έχει εκπαιδευτικά βίντεο για επίδοξους μπασίστες, τα οποία παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες.

Ως διασκεδαστής πάντως, νομίζω ότι περνάει  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
trolley είπε:
:) :)

Μάλλον απέτυχα να μεταφέρω την αίσθηση ότι αστειεύομαι, με την έννοια ότι προφανώς δεν επιδιώκω να ανοίξω τέτοια συζήτηση επ' αφορμήν του συγκεκριμένου βίντεο (ή - όπως είπες - του συγκεκριμένου τσιτάτου). Πέραν αυτού όμως, δεν κατάλαβα ποιος συμφωνεί - επί της αρχής - και ποιος διαφωνεί... πάντως την φράση την ανέφερα επειδή την είχα μόλις πριν λίγο ακούσει από ένα τυπάκο που έχει εκπαιδευτικά βίντεο για επίδοξους μπασίστες, τα οποία παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες.
Μάλλον απέτυχα ν'αντιληφθώ την αίσθηση σου... ;D

Ασχολείσαι με το μπάσο ή παρακολουθείς για άλλους λόγους τα βίντεο;

Απο περιέργεια ρωτάω...

ez είπε:
Μάλλον απέτυχα ν'αντιληφθώ την αίσθηση σου... ;D

Ασχολείσαι με το μπάσο ή παρακολουθείς για άλλους λόγους τα βίντεο;

Απο περιέργεια ρωτάω...
Ετοιμάζομαι να πάρω ένα... και να αρχίσω να το γαργαλάω.

8)

trolley είπε:
Ετοιμάζομαι να πάρω ένα... και να αρχίσω να το γαργαλάω.

8)
Άντε βρε συ! Ξεκίνα. :)

Trending...

Νέα θέματα

Back