Phil X + ακουστική κιθάρα

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Ξέρω ότι ο εν λόγω τύπος έχει συζητηθεί αρκετά εδώ. Τον βρίσκω φοβερά συμπαθή (σου δίνει την εντύπωση ότι αν τον έχεις στην παρέα σου όλοι θα περάσουν πολύ καλά) και γουστάρω πολύ τα βίντεο παρουσίασης που έχει κάνει γιατί είναι πραγματικά διασκεδαστικά και συγχρόνως πολύ εμπεριστατωμένα όσον αφορά τα όργανα που παρουσιάζει.

Σήμερα το πρωί, έπεσα πάνω σε αυτό που θα δείτε και μου έφτιαξε το κέφι ενώ από το 3:40 και μετά, γελούσα ανεξέλεγκτα:

Ωραιος και απο οτι ειδα ειναι και ελληνικης καταγωγης. ;)

neokosmi είπε:
Λογικο! ;D ;D ;D

Τρελλός και ωραίος...

Ωραίος παίκτης, καλή φωνή, πολλή τρέλα και είναι 45 χρονών! Φανταστείτε πώς θα ήταν

στα 20.

...ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ....ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ...!..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ.....

το εχω δει το βιντεακι στο παρελθον πανω απο 7 φορες

ποτε θα βαλουν  καμια bc rich εκει στο φετα αμερικανα?

Πολύ μπροστά! Βγαίνει και σε ντράμερ;

bihlas87 είπε:
Ωραίος παίκτης, καλή φωνή, πολλή τρέλα και είναι 45 χρονών! Φανταστείτε πώς θα ήταν

στα 20.
δεν τολμώ να φανταστώ... αν και πιστεύω ότι στ αλήθεια έχει δοκιμάσει να παίξει σε παραλία-παρέα-γύρω απ τη φωτιά, ζέπελιν και ασΔσ ιν δε μιξ!  8)

Εγω παντος τα ιχνη του συγκεκριμενου κιθαριστα τα ανακαλυψα οταν εμαθα οτι ο sambora μπηκε για αποτοξινωση και θα αντικατασταθει σε ενα κομματι της περιοδιας των Bon Jovi (τελικα προλαβε την Ελλαδα). Μαντεψτε ποιος τον αντικατεστησε οταν ελειπε. ;)

εχει και  ενα βινταο που τραγουδαει το purple rain του πρινσ

δεν μπορω να το  βρω..αν το βρει καποιος ανεβαστε το

Απο χθες που ανέβηκε εδώ το θέμα, έχω ψιλο κολλήσει, πραγματικά COOL τυπάς.

neokosmi είπε:
Όντως!

...Philip Xenidis, better known as Phil X (Born 10 March 1966) is a Greek-born guitarist απο την wiki.

Ένα βίντεο που μου άρεσε επίσης (όχι από μουσικής πλευράς, αλλά σαν μια ακόμα πλευρά του τύπου) είναι αυτό

Cheers!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back