Αυτό είναι το πιό λυπηρό απ' όλα. Για μια βδομάδα ή και παραπάνω απ' ότι είπε ο ιατροδικαστής είχε πεθάνει και κανείς δεν ασχολήθηκε. Πόσο δύσκολος χαρακτήρας ήταν πια;warwickplayer είπε:Ρε παιδια συγνωμη για αυτο που θα γραψω αλλα μολις ακουσα κατι δηλωσεις του Σαββοπουλου που ελεγε οτι ο Ρασουλης ηταν ενας δυσκολος ανθρωπος και για αυτο και τον βρηκανε νεκρο σπιτι του μετα απο μια βδομαδα που δεν τον εψαξε κανεις...Δεν ξερω για σας αλλα εμενα αυτη η δηλωση με εβγαλε απ τα ρουχα μου..Δηλαδη τη ειναι αυτο?Γεροντικη ανοια η απλα Κακια?
Ακριβώς.yngwie_m είπε:Αυτό είναι το πιό λυπηρό απ' όλα.
Στις μεσημεριανες ειδησεις...δεν θυμαμαι καναλι...RayDTutto είπε:(Αυτές τις δηλώσεις Σαββόπουλου που τις είδες![]()
Για το Σαββόπουλο τι να λέμε.Ο άνθρωπος είναι γνωστός καραγκιόζης.warwickplayer είπε:Ρε παιδια συγνωμη για αυτο που θα γραψω αλλα μολις ακουσα κατι δηλωσεις του Σαββοπουλου που ελεγε οτι ο Ρασουλης ηταν ενας δυσκολος ανθρωπος και για αυτο και τον βρηκανε νεκρο σπιτι του μετα απο μια βδομαδα που δεν τον εψαξε κανεις...Δεν ξερω για σας αλλα εμενα αυτη η δηλωση με εβγαλε απ τα ρουχα μου..Δηλαδη τη ειναι αυτο?Γεροντικη ανοια η απλα Κακια?
Δε χρειάζονται οι εμπρησμοί αρχηγέ μου. Χίλιοι τρόποι υπάρχουν για εκφράσεις την αποστασιοποίηση σου, κάποιος πιό εύσχημος θα μπορούσε να βρεθεί.drumplus είπε:Για το Σαββόπουλο τι να λέμε.Ο άνθρωπος είναι γνωστός καραγκιόζης.