Πέθανε η Whitney Houston.

Πόντοι
398
http://gr.news.yahoo.com/πέθανε-η-whitney-houston-015816206.html

Πανέμορφη και Φωνάρα.

Κρίμα.....είχε και μπλέξει άσχημα σε ''ανούσιους'' κόσμους .. :(

...... κρίμα..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυστυχώς...

Μάλλον δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα «χούγια» που «κληρονόμησε» από τον Bobby Brown- αν και για την ώρα τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.

Καλό της ταξίδι.

Εχω μεινει.... ανατριχιασα... τεραστιο κριμα, μια απιστευτη φωνη και ντιβα.

Μολις πριν μια εβδομαδα περασα ενα ολολκηρο απογευμα στο youtube ακουγοντας την.

Α ρε Bobby  >:( !@#$%^^&&**()#$%^&&& > :(

Whitney Houston- All At Once (AMA "87")(digital hi-fi)

Σπουδαία τραγουδίστρια. Πολύ κρίμα αν και κάτι μου λέει ότι φεύγοντας τώρα, γλίτωσε από πολύ χειρότερα.

Όσον αφορά την ευρεία αντίληψη ότι ο Bobby Brown έφταιγε για τον εθισμό της, είναι νομίζω αφελής και μάλλον μια αμερικάνικη προσπάθεια να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος για την τραγική πτώση της άλλοτε america's sweetheart. Τα ναρκωτικά στους κύκλους του σταρ σύστεμ είναι άφθονα και παντού. Το ποιος θα σε κεράσει την πρώτη φορά, μικρή σημασία έχει.

Τόσο όμορφη,

τόσο ταλαντούχα,

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη η ψυχούλα της. :'( :'( :'(

Τι κρίμα!!!!!!

ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!

Οντως κριμα, πραγματικα σπουδαια φωνη! ΑΛΛΑ,

Jazzjoker είπε:
Όσον αφορά την ευρεία αντίληψη ότι ο Bobby Brown έφταιγε για τον εθισμό της, είναι νομίζω αφελής και μάλλον μια αμερικάνικη προσπάθεια να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος για την τραγική πτώση της άλλοτε america's sweetheart. Τα ναρκωτικά στους κύκλους του σταρ σύστεμ είναι άφθονα και παντού. Το ποιος θα σε κεράσει την πρώτη φορά, μικρή σημασία έχει.
  οχι απλα συμφωνω, αλλα επαυξανω με τα χιλια.... Και να πουμε επισης οτι συχνα ενα ταλεντο υπερπροβαλλεται ακριβως επειδη ειναι ταλεντο και περιμενουμε τα μεγιστα απο αυτο, οχι μονο σαν αποδοση (τραγουδι στην περιπτωση) αλλα και σαν προτυπο ηθους και συμπεριφορας. Ομως αυτη η υπερπροβολη κι αυτες οι προσδοκιες απο τον κοσμο γεννανε και τρομερο αγχος και διαφορες αλλες ανασφαλειες, κι αυτος ειναι αλλος ενας λογος  που και οι σταρ καταφευγουν στα ντρογκια τοσο συχνα....

ΔΕΝ το πιστευω ....Η ΦΩΝΑΡΑ ΕΦΥΓΕ !!!Συχνα -πυκνα την ακουγα στο tube γιατι μου θυμιζε τα πιο ωραια χρονια μου .Δεν μπορω να μην κατηγορησω τον πρεζακια Bobby Brown που την εριξε στα ''ασπρα'' αλλα και αυτη η ιδια αφησε τον εαυτο της ερμαιο στα κολπα αυτα .Ειναι η μοιρα των μεγαλων σταρ ; δεν ξερω ρε παιδια .Καλο ταξιδι WHITNEY.... H ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ  ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

E οχι ρε παιδια Αυτο μουρθε ξαφνικο!Καμια ειδηση της προκοπης θα ακουσουμε αυτον τον καιρο...ΚΡΙΜΑ :'(

neokosmi είπε:
Εχω μεινει.... ανατριχιασα... τεραστιο κριμα, μια απιστευτη φωνη και ντιβα.

Μολις πριν μια εβδομαδα περασα ενα ολολκηρο απογευμα στο youtube ακουγοντας την

Whitney Houston- All At Once (AMA "87")(digital hi-fi)
Ελπίζω να ήταν από παλιές της εμφανίσεις γιατί τώρα τελευταία δεν ακουγόταν με τίποτα

Κρίμα. R.I.P

Τεράστια φωνή. Την έζησα στα μεγαλεία της στα 80s, ΔΕΝ μου άρεσε ιδιαίτερα το στυλ της γλυκανάλατης soul που υπηρετούσε (τότε ήμουν "πολύ" alternative - τρομάρα μου) αλλά η συγκλονιστική της φωνή δεν άφηνε περιθώρια να μην την σεβαστείς.

Κρίμα. R.I.P.

Οπως λεει και η λαικη παροιμια . .  . the higher you fly , the harder you fall.

Aντιο και σε σενα , μετα την ΕΤΤΑ η μουσικη χανει εξαιρετικες ερμηνευτριες. :'(

Κρίμα. Τρομερή φωνή. Ναι μεν τραγουδούσε γλυκανάλατες σόουλ μπαλάντες αλλά είχε αυτή την ποιότητα της γκόσπελ ερμηνεύτριας, που καμιά από τις σημερινές αντίστοιχες δεν έχει.

Για τον Bobby Brown δεν συμφωνώ απολύτως, φίλτατε Jazzjoker. Ναι μεν ναρκωτικά υπάρχουν παντού αλλά μια κακή συγκυρία (σχέση με το λάθος άτομο) μπορεί να σε χώσει σε αυτά πολύ βαθιά, ενώ αν δεν υπήρχε αυτή η συγκυρία η σχέση μπορεί να ήταν απλώς περαστική/περιστασιακή. Η κακή συγκυρία είναι ο λόγος που μπλέκουν πολλά άτομα, που δεν έχουν (και παρότι δεν έχουν) ιδιαίτερη ψυχική προδιάθεση στον εθισμό. Θα συμφωνούσα πάντως ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε ποιο ποσοστό φταίει ο (εκάστοτε) Bobby Brown, παρά μόνο η ψυχούλα του ίδιου του παθόντος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back