Σε όλες τις κιθάρες, φαζαριστό πανκιό με τα λίγα μαλλιά και τα 4-5 επιπλέον κιλά :laugh: ;D ;D ;D, τα μόνα εφφέ είναι reverb και delay....nothing else!!! Μάλλον σε μπέρδεψε το ότι την κιθάρα με τους αρπισμούς την έχω σε δύο tracks στο reaper με διαφορετικά presets απ'το guitar ring :mustafank είπε:Η (βασική) κιθάρα, που παίζει τα αρπέζ, είναι με chorus;
:-* :-* :-*cigaret13 είπε:φαζαριστό πανκιό με τα λίγα μαλλιά και τα 4-5 επιπλέον κιλά
μάλλον ναι, γιατί ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ακούω chorus..Μάλλον σε μπέρδεψε το ότι την κιθάρα με τους αρπισμούς την έχω σε δύο tracks στο reaper με διαφορετικά presets απ'το guitar ring :![]()
τι πρόβλημα να έχω με το chorus....που είναι σαν την κρέμα γάλακτος στο κρέας και πνίγει τα πάντα...Και ένα edit: Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα, αγαπημένα μου, modulation guitar effects...? :angel:
Εάν σου πω θα γελάσεις.... :laugh: Strat με Texas specials, τον modeling Mustang i της Fender αντί κάρτα ήχου και μερικά (δικά μου) απλά presets του Guitar ring.NikosAchilles είπε:Πολύ μου άρεσαν οι ήχοι στις κιθάρες επίσης (τι χρησιμοποίησες επί τη ευκαιρία![]()
Τι έγινε, το γυρίσαμε στο Guitar rig...? :dimsonic είπε:κάτσε να κλέψουμε κανα κόλπο... ;D
ανάθεμα με εάν κατάλαβα τίποτα από αυτό το ποστ..... :-\dimsonic είπε:τι να σε πω.το συνθι το χρησιμοποιει αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτα....
λεωcigaret13 είπε:ανάθεμα με εάν κατάλαβα τίποτα από αυτό το ποστ..... :-\