- Πόντοι
- 48
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Σε κιθαριστικη απραξια απο το 2013 ο Αη Βασιλης μου εταξε πεταλιεριτσα 150-200€ ταβανι μηπως τη σκαλισω και αρχισω να γρατζουναω παλι.
Η τεχνολογια ειδα προχωρησε. Ir κλπ...
Τελευταια φορα επαιζα connect με digitech rp1000 εχοντας περασει απο πολλα σεταπ..
Πλεον ο boogie mark iii αναπαυεται στη θηκη του και πανω του αναπαυεται ο καφες μου....
Θελω κατι που να με βγαζει αξιοπρεπως connect σε pa για πιθανη δουλεια στο μελλον. Που σημαινει στοιχειωδη εφφε και κυριως πολυ καλη προσωμοιωση καμπινας. Μικρη. Ευχρηστη. Οσο δυνατον λιγοτερη ψευτιλα-τζιτζικια.
Οι απαιτησεις μου ειναι ενας ηχος που θα φτιαξω clean fenderish.
Ενας clean - chorus
Delay reverb tremolo wah ειναι χρησιμα να υπαρχουν.
2 βρωμικους ηχους. Εναν crunchy blues και εναν hard rock
Μεταλ δεν παιζω δεν με ενδιαφερει.
Θα τη χρησιμοποιω δλδ το πολυ για 4-5 presets που φτιαξω. Thats all
Μετα απο πολυ ιντερνετικο ψαξιμο και επειδη δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα δοκιμης - επαρχια. Νησι. Καραντινα. Κλπ- υποψηφιες ειναι
Σε μεταχειρη λογω προτερης εμπειριας digitech rp 500 ή καποια line 6 pod xt live.
Σε καινουρια ειδα:
1) Boss gt1 φοβαμαι τα τζιτζικια στα βρωμικα
2)Zoom g1 four με το πεταλακι.
3)Mooer GE 150
4)Nux Cerberus με εψησε πολυ αλλα διαβασα προβληματα με noise.
Βοηθηστε διοτι ισως με παρατησει προωρα ο santa claus...
Τα φιλια μου (με μασκα)
Η τεχνολογια ειδα προχωρησε. Ir κλπ...
Τελευταια φορα επαιζα connect με digitech rp1000 εχοντας περασει απο πολλα σεταπ..
Πλεον ο boogie mark iii αναπαυεται στη θηκη του και πανω του αναπαυεται ο καφες μου....
Θελω κατι που να με βγαζει αξιοπρεπως connect σε pa για πιθανη δουλεια στο μελλον. Που σημαινει στοιχειωδη εφφε και κυριως πολυ καλη προσωμοιωση καμπινας. Μικρη. Ευχρηστη. Οσο δυνατον λιγοτερη ψευτιλα-τζιτζικια.
Οι απαιτησεις μου ειναι ενας ηχος που θα φτιαξω clean fenderish.
Ενας clean - chorus
Delay reverb tremolo wah ειναι χρησιμα να υπαρχουν.
2 βρωμικους ηχους. Εναν crunchy blues και εναν hard rock
Μεταλ δεν παιζω δεν με ενδιαφερει.
Θα τη χρησιμοποιω δλδ το πολυ για 4-5 presets που φτιαξω. Thats all
Μετα απο πολυ ιντερνετικο ψαξιμο και επειδη δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα δοκιμης - επαρχια. Νησι. Καραντινα. Κλπ- υποψηφιες ειναι
Σε μεταχειρη λογω προτερης εμπειριας digitech rp 500 ή καποια line 6 pod xt live.
Σε καινουρια ειδα:
1) Boss gt1 φοβαμαι τα τζιτζικια στα βρωμικα
2)Zoom g1 four με το πεταλακι.
3)Mooer GE 150
4)Nux Cerberus με εψησε πολυ αλλα διαβασα προβληματα με noise.
Βοηθηστε διοτι ισως με παρατησει προωρα ο santa claus...
Τα φιλια μου (με μασκα)