Καλά έκανες και τό'βγαλες από μέσα σου. Νισάφι πιά τόσα χρόνια. 8)vanner είπε:Χαααα Χα! κάπως αργά το είδα αυτό, αλλα δεν κρατιέμαι... θα τη πω τη κακία μου έστω και μετά απο τόσο καιρό...
Γιατί να πάρεις το μουσική? Αγόρασε το sound on sound, ετσι κ' αλλιώς, παρουσιάσεις synths όπως το biofeld έιναι απλή μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά... ο νοών νοήτω...
Το computer music το ψάχνω τουλάχιστον 4 μήνες. Βγαίνει κανονικά;tugito είπε:Εγώ παίρνω πλέον μονο αυτό, το computer music greek (χειρότερο απο το music pro) και το sound on sound αλλά όχι πάντα.
Εμένα με βολεύει μια χαρά... γράφω και κανένα php script άν κάτσω πολύ ώραkorakios είπε:το λάπτοπ δε βολεύει στην τουαλέτα,περιοδικό=όλ τάϊμ κλάσικ!
;D ;D ;D ;D ;D ;Dmrpc είπε:Εμένα με βολεύει μια χαρά... γράφω και κανένα php script άν κάτσω πολύ ώρα
![]()
![]()
![]()
;D
Βγαίνει αλλά προφανώς μένεις επαρχία. Στην επαρχία στέλνουν τα ξεμεινέικα τεύχη από Αθήνα 2-4 μήνες μετά..infectme247 είπε:Το computer music το ψάχνω τουλάχιστον 4 μήνες. Βγαίνει κανονικά;
Επαρχία μένω, αλλά πριν μερικούς μήνες δεν υπήρχε πρόβλημα. Ερχόταν με φυσιολογική καθυστέρηση απ'ότι θυμάμαι. Μάλλον θα τους χτύπησε η κρίση!tugito είπε:Βγαίνει αλλά προφανώς μένεις επαρχία. Στην επαρχία στέλνουν τα ξεμεινέικα τεύχη από Αθήνα 2-4 μήνες μετά..