Περίεργα και πρωτότυπα μουσικά όργανα

άντε παίξε τώρα μ αυτό το πράμα θέλεις manual για να την πιάσεις όχι να παίξεις κιόλας :lol: :lol: :lol:

multineck2.jpg

άντε παίξε τώρα μ αυτό το πράμα θέλεις manual για να την πιάσεις όχι να παίξεις κιόλας :lol: :lol: :lol:

multineck2.jpg

χεχεχεχε.....είναι απλό ρε σύ :P κατεβάζεις δύο μπουκάλια,κουνάς τα χέρια,και περιμένεις να....περάσει το κατάλληλο μπράτσο....θυμάσαι το ανέκδοτο με το μεθυσμένο και τους μπάτσους ?? :lol: :lol:

Παιδιά αποκλείεται να υπάρχει τέτοιο πράμα! πρέπει να είναι δουλειά φοτοσοπ. Οι μισές χορδές είναι στον αέρα...

Αντε τώρα να αλλάξεις χορδές σ'αυτό το πράγμα... Κ μετά να το κουρδίσεις..

Ε τότε φώνάζεις την παρέα σου και παίζετε... :lol:

Παιδιά αποκλείεται να υπάρχει τέτοιο πράμα! πρέπει να είναι δουλειά φοτοσοπ. Οι μισές χορδές είναι στον αέρα...
Νομίζω οτι κάνεις λάθος. Καμιά χορδή δεν είναι στον αέρα. Επίσης τα όργανα και στα δύο τα site είναι αληθινά! :wink:

Αν δεις στον πρώτο λαιμό από αριστερά ( ο αριστερός 12χορδος ) οι πρώτες 2 χορδές είναι στον αέρα. Τες πα και αληθινό να είναι είναι απαίσιο και μη λειτουργικό.

Οι έξτρα χορδές λογικά είναι "συμπαθητικές", συντονίζονται με αυτά που παίζεις δηλαδή και εμπλουτίζουν τον ήχο, όπως σε πολλά παραδοσιακά όργανα. Πά να βγάλου τα τσαρούχιαμ τωρα, εβρώμσνε.

Χαχαχα μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα να καταλάβω το εβρώμσνε, αλλά ήταν τέλειο... χαχα!

.....άσχετοι.....
450px-Sivakempfort.jpg

:lol:
αν είναι να μεταλλαχτώ για να παίξω ένα όργανο άστο παραμένω στην ηλεκτρική μου κιθαρούλα με το ένα μπράτσο και τις 6 χορδούλες :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back