- Πόντοι
- 38
Benedetto, η διαγραφή λογαριασμού είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια και από όσο ξέρω μόνο όταν το ζητήσει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος. Αν υποθέσουμε ότι πράγματι σου τους διέγραψαν (πληθυντικός!) χωρίς να το ζητήσεις, τότε σημαίνει πως επανειλημμένως προσέβαλες κόσμο, ήσουν αγενής, επιθετικός, συνεχής πηγή μπελάδων, flames κλπ. Αλλά ακόμη και δυο-τρια χρόνια πριν που συνέβαινε αυτό και υπήρχαν πολλές αψιμαχίες κατευθυνόμενες κυρίως από τα ίδια άτομα, οι λογαριασμοί τους όχι μόνο δεν διαγράφτηκαν αλλά τα παιδιά βρίσκονται ακόμη εδώ. Αν γράψεις και τα usernames που είχες, πιστεύω πως θα γίνει πολύ εύκολα αντιληπτό αν ήσουν όντως σε αυτή την κατηγορία ή όχι.
Βαρτάνη δεν χρειάζεσαι την άδειά μου ή συμβουλή για οτιδήποτε. Είσαι ελεύθερος να γράφεις ό,τι θες, αρκεί να συμφωνεί με τους κανονισμούς και να βρίσκεται σε ένα κλίμα συνύπαρξης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους και προς αυτόν που σε φιλοξενεί.
Βαρτάνη δεν χρειάζεσαι την άδειά μου ή συμβουλή για οτιδήποτε. Είσαι ελεύθερος να γράφεις ό,τι θες, αρκεί να συμφωνεί με τους κανονισμούς και να βρίσκεται σε ένα κλίμα συνύπαρξης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους και προς αυτόν που σε φιλοξενεί.