Περι avatar

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Καλημέρα !!! Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι!!!! good morning!!

Μία βοήθεια για μένα παρακαλώ,

Δεν μπορώ να βάλω avatar γιατι το βάζω με τις προδιαγραφές που λένε οι κανόνες για το avatar , και μου γραφει error.

αν δεν βαριέται κάποιος φίλος ας μου δώσει οδηγίες βήμα βήμα για το πώς να μετατρέψω π.χ. μια φωτογραφία σε avatar και πώς να την εισάγω στην φόρμα του μέλους , μιας και δεν είμαι καλός σε αυτά/

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τα avatar των άλλων φίλων και ζηλεύω που εχώ δεν έχω..

".......... στο ΝΟΙΖ ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα παιδάκι που το λέγανε κωστάκη_dr και δεν μπορούσε να παίξει με τα άλλα παιδάκια γιατί.............και τον κοροϊδεύαν που δεν είχε avatar..........κλπ." :lol: :lol:

Αφού έχεις avatar. Τι είναι αυτή η ξανθιά στο πλαϊ;

Αγοραρε....πολυ απλα με το Microsoft Office Picture Manager των Windows Xp...κανε import Μια φωτο(κατα προτιμηση .jpg) και μετα κανε resize και θεσε ορια 80επι80 χωρις αυτο να ξεπερναει σε συνολικο μεγεθος τα 6κβ...

Κατοπιν πηγαινε στο προφιλ σου......και κατω κατω θα σου δινει την δυνατοτηα να κανεις browse την φωτο που θελεις να βαλεις...αφου ομως πρωτα θα την εχεις μετατρεψει στα παραπανω........

Για δες....

Αν θελεις στειλε μου την φωτο που θες........ να στην φτιαξω και καπακια στην στελνω πισω..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
φίλε eye , εβαλα απ τα έτοιμα αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο , και έβαλα αυτήν την ξανθιά, γιατι δεν είμαι άντρας :lol: , η μάλλον είμαι αντρας εξωτερικα΄,εσωτερικά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, οταν βλέπω μπετατζή :lol:

Help me man , σαν καλός modulator!!! :lol:

φίλε antouan, το κάνω με το photoshop και μόλις την κάνω import απο τον browser της φόρμας το δέχεται και μετά μου βγάζει ένα error message. Καλύτερα να στείλω τι γράφει μόλις το ξαναπροσπαθήσω.

Thanks , πάντως απο αυτά που είπες ήμουν σε σωστό δρόμο, θα το βρώ που θα μου πάει

Μηπως σου βγαζει αυτο;;;;;;;;

Warning: copy(./modules/Forums/images/avatars/0d10890b445066059208e.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/web5/web/includes/usercp_avatar.php on line 267

Μάλλον αυτό είναι!!! Μάγοι είστε ρε παιδιά,

:lol:

χαχααχαχαχ :D :D :D :D :D :D :D

Και αν δεν ειστε ολοι ατακτοι......θα αλλαξω ολα τα αβαταρ σας και στην θεση τους θα μπει η θεα καιτουλα!!!!!!!

Ετσι......ετσι........

Kι εγώ είχα πρόβλημα με το avatar.Moυ έβγαζε error,όταν προσπαθούσα να το βάλω από το my uplooads.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν το ανέβασα στο photobucket και έκανα copy URL

Ρε παιδια ειμαι τυφλος εγω ή δεν εχει επιλογη να βαλεις δικο σου αβαταρ? Τουλαχιστον εμενα μου εμφανιζει μονο τα default Που εχει το φορουμ...

Είσαι τυφλός :P :) (δες στο τέλος του προφίλ, στον πίνακα ελένχου άβαταρ..)

ρε παιδια σορρυ που το ξεθαβω αλλα εχω και εγω κατι αβαταρ κινουμενα και οταν τα ανεβαζω εμφανιζονται ακινητα...πως λυνεται αυτό?

Δε νομιζω πως λυνεται γιατι δεν πρεπει να υποστηριζονται τα .gif αρχεια για avatar.

Χμ.. απ την άλλοι μερικοί έχουν κινούμενα άβαταρ. Μου έρχεται τώρα στο νου ο Vrass με το γνωστό και μη εξαιρετέο μυγάκι.

και ομως!

ο βρας εχει εκεινη την μυγα που περπαταει!

edit

με προλαβανε!

Υποστηρίζει .gif αρχεία... Και το δικό μου τέτοιο είναι... Όχι κινούμενο, βέβαια, αλλά εχμ... παντός φόντου...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back