Περι ανέμων, υδάτων και αυτοκινήτων ! ! !

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ψάχνω μια σελίδα στην οποία να βάζω ένα μοντέλο αυτοκινήτου και ύστερα να μου βγαίνουν αποτελέσματα του τύπου: μέχρι πόσες ίντσες ζάντα παίρνει. μέχρι τι τούρμπο τι λάστιχα κ.τ.λ....

(Τι ψάχνω....) :)

ψύλλους στ 'άχυρα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χωρίς πλάκα δύσκολο αυτό που ζητάς....Στείλε ένα μειλ στον Καββαθά και καθάρισες ρε συ...... :lol: :lol: :lol:

Ανυπομονώ να δω τι θα του απαντήσει ο Καββαθάς τότε.

Μάλλον θα γραψει ολοκληρο "εν λευκώ" και ο νοών νοείτο

Φεντεριάρη φτιάξε το λινκ, δεν δουλεύει! :D :D :D

Ψάχνω μια σελίδα στην οποία να βάζω ένα μοντέλο αυτοκινήτου και ύστερα να μου βγαίνουν αποτελέσματα του τύπου: μέχρι πόσες ίντσες ζάντα παίρνει. μέχρι τι τούρμπο τι λάστιχα κ.τ.λ....
μπορείς να του βάλεις οτιδήποτε βρίσκεται εντός των ορίων της καγκουροσύνης και του πορτοφολιού σου. :lol: :lol: :lol: :lol:

Μόνο που θα χάσεις την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Τι αυτοκίνητο θες να πειράξεις?

Έχω γιούγκο λευκό και θέλω οι φίλοι μου να τρώνε τα χαλίκια μου στα φανάρια. Πάει;

Το φάγατε το παιδί! Τα χαρακτηριστικά αυτοκινήτων θέλει να βλέπει, όχι τί μπορεί να βάλει στο αυτοκίνητο του!

Όχι φίλε Acanthor, αν διαβάσεις το αρχικό post:

...αυτό ακριβώς ζητάει, τί μπορεί να βάλει σε κάποιο αυτοκίνητο! Γιατί μη μου πεις ότι τα ζαντολάστιχα και τα τούρμπο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου! :wink: :lol:

Είναι στο εβο και το ιμπρεζα :lol:

Και τέτοια σελίδα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Η εξέλιξη περισσότερο έχει να κάνει με την φαντασία, το ταλέντο και την παλαβομάρα το εκάστοτε μηχανικού, παρά με κάποιες έτοιμες λύσεις.

Έχω γιούγκο λευκό και θέλω οι φίλοι μου να τρώνε τα χαλίκια μου στα φανάρια. Πάει;
Στις υπάρχουσες βάσεις μπορεί να μπει κινητήρας από Lancia Delta Integrale. Αλλά μετά βάλε και ενισχύσεις παντού μην κόψει το αμάξωμα στα δύο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδιτ: εννοείται ότι πρέππει να του βάλεις και αεροτομή-σιδερώστρα και μπλε λαμπάκια στα πιτσιλιστήρια. Αλλιώς δε θα δουλεύει σωστά..

Πωλείται FIAT UNO '95, μετατροπή 3.000cc, κατεβασμένο (σαύρα) με 7 αντιστρεπτικές δοκούς, και tremolo block και δυο διπλά λαμπάτα καρμπυλατέρ. (2.5 εκατομμύρια έχω χώσει μόνο για ήχο.)

Τιμή τζάμπα 4000 ευρώ με καινούρια λάστιχα καραφλά.

Δώρο η κάσα.

το tremolo block τι υλικο ειναι?

σε ενδιαφερει ανταλλαγη με fiat punto gt? 19" ζου-λου(βρισκει λιγο στους θολους αλλα δεν πειραζει!), υπερκυβισμενο στα 2000cc, 2 τουρμπινες. μπουρι που χωραει μεσα γατα με 4 γατακια και δωρο ο Ari Vatanen ενσωματωμενος στο καθισμα του συνοδηγου...

Στειλε pm αν ειναι... :wink:

Οι βελτιώσεις, μετατροπές κ.λ.π. είναι παίδεμα ρε παιδια, κόπος και χρήμα . Εγω βαρέθηκα, καλύτερα να πάρεις κατι εργοστασιακό γρήγορο να κάνεις την δουλειά σου και να είσαι και σίγουρος.

Γι αυτό κι εγώ πηρα την Λαμποργκινι μου πριν 2 χρόνια και καθάρισα

Παιδιά έχουμε και τις αγγελίες.....Προς Θεού! Ε μη τα πετσοκόβουμε τα threads ρε γαμώτο μου!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back