Φιλαρακι αναψ λιγο τον θερμοσιφωνα γιατι λεω να κανω κανα μπανιο... ;Dfusiongtr είπε:Έλα, ο γείτονας είμαι. Να ανοίξω το φως ή παίζεις και θα σε κόψω? ;D ;D ;D ;D ;D
Τι εννοείς? Ότι η ενέργεια που φτιάχνει η ΔΕΗ είναι καλύτερη, όπως π.χ. τα ντόπια αρνιά? ;Del-voice είπε:Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το βράδυ παίρνουμε ρεύμα από τη Βουλγαρία αν το γνωρίζεις και φυσικά δεν έχει την ίδια απόδοση με το πρωί.
Κι όταν έρθει το καθαρό ρεύμα, να το overdose, και καίγονται όλα!blue είπε:ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΕ ΤΖΟΥΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ
Ενα φραπε γλυκο με λιγο γαλα μου στοιχισε ο τυπας ;DΣε παρακαλώ πες μου οτί ΔΕΝ τον πλήρωσες για να σου πει αυτή τη λαλακία...Από την άλλη,πάλι καλά που δεν σου είπε οτί το πρόβλημα είναι...ηλεκτρολογικής φύσεως.
Αθηνα μενω φιλαρακι!Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το βράδυ παίρνουμε ρεύμα από τη Βουλγαρία αν το γνωρίζεις και φυσικά δεν έχει την ίδια απόδοση με το πρωί.
χαχαχα εκλαψα!!!"Υπέροχο το παστίτσιο σου Μαρίκα! Πώς το έφτιαξες?""Α, να σου πω, το μυστικό είναι ότι χρησιμοποίησα ρεύμα από τη ΔΕΗ."
Αυτο ισως και να εχει αποτελεσμα,πραγματικα δεν το χα σκεφτει.Ωραιος!Θα το δοκιμασω.γιατί δε βάζεις την κάρτα σε ένα εξωτερικό τροφοδοτούμενο usb hub την τροφοδοσία του οποίου θα βάλεις στο ups; με 10 ευρώ έτοιμος
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Turbo-X-USB-HUB-Stand-7-Port-ML-H92.htm
Η δικη μου ειναι usb2 η οποια τροφοδοτειται απ το usb,εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια usb αλλα παλι το ιδιο οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.Σ'ευχαριστω παντως!Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα, δλδ κάθε φορά που ανοιγόκλεινα τα φώτα σταματούσε ο ήχος. Αυτό που έφταιγε ήταν το καλώδιο firewire από 400 σε 800 που χρησιμοποιούσα για να συνδέσω κάρτα με το λαπτοπ. Κάποια διαρροή είχε σε ρεύμα κ η κάρτα μου έκανε restart παρόλο που είχε δικό της τροφοδοτικό! Πριν το καταλάβω αυτό φυσικά δοκίμασα σταθεροποιητή τάσης, πολύπριζο ασφαλείας, πήγα την κάρτα στην αντιπροσωπεία, έκοψα τις γειώσεις, ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους κτλ κτλ... Αν θέλεις κοίταξε τα καλώδια της κάρτας και γενικά ότι αν χρησιμοποιείς αντάπτορα δοκίμασε άλλους, όσους μπορείς.. Εμένα το πρόβλημα έτσι λύθηκε, δηλαδή χρησιμοποίησα άλλο αντάπτορα 800σε 400 από αυτό που είχε αρχικά. Δε ξέρω αν είμαι κοντά στα δεδομένα σου, αλλά πραγματικά ελπίζω να βοήθησα κάπως, έστω να σου έδωσα καμιά ιδέα, γιατί κι εγώ είχα τρελαθεί με το θέμα
καλά, κοίτα κι εδώ (μεταξύ άλλων)chrisvek είπε:Πηγα και ρωτησα για ενα ups on line,το φθηνοτερο που υπαρχει κανει 500 Ευρω..πιο φθηνα θα μου ρθει νομιζω να νοικιασω αλλο σπιτι ;D ;D