Πριν μερικούς μήνες απέκτησα ένα ψηφιακό πολυεφφέ Korg AX1...Παίζοντας διαπίστωσα ότι σε πολλά σημεία το εν λόγω μηχάνημα είναι άθλιο (π.χ. overdrives, distortions), αλλά παρ'όλα αυτά διαθέτει ορισμένα πολύ καλά features, όπως κάποια Hold, Drone, Chorus, Phaser και γενικώς modulation effects. Αποφάσισα λοιπόν να το κρατήσω και να συμπληρώσω το set up μου με αναλογικά πεταλάκια...
Σκέφτομαι λοιπόν το Boss DS-1 ή το ProCo Rat για distortion, το Compressor/Sustainer της Boss και το DD-6 GigaDelay επίσης της Boss.
Πειραματικά λοιπόν τα τοποθετώ στην εξής σειρά
Fender Telecaster -> DS-1 -> Korg AX1 -> DD-6 -> Compressor -> Marshall JCM800 και σε σχέση με τον ήχο που είχα παίζοντας μόνο με το Korg-άκι έχω μικρότερες εντάσεις και πολύ περισσότερες mid-high συχνότητες...δηλαδή ακούγεται σαν να έχω ηχείο από τρανζιστοράκι ραδιόφωνο...
Τι προτείνετε να κάνω...;
Σκέφτομαι λοιπόν το Boss DS-1 ή το ProCo Rat για distortion, το Compressor/Sustainer της Boss και το DD-6 GigaDelay επίσης της Boss.
Πειραματικά λοιπόν τα τοποθετώ στην εξής σειρά
Fender Telecaster -> DS-1 -> Korg AX1 -> DD-6 -> Compressor -> Marshall JCM800 και σε σχέση με τον ήχο που είχα παίζοντας μόνο με το Korg-άκι έχω μικρότερες εντάσεις και πολύ περισσότερες mid-high συχνότητες...δηλαδή ακούγεται σαν να έχω ηχείο από τρανζιστοράκι ραδιόφωνο...
Τι προτείνετε να κάνω...;