- Πόντοι
- 6
Παιδιά θέλω γνώμες για τους 2 ενισχυτές όσοι ξέρετε και μπορείτε να μου πείτε...
ναι ναι λάθος μου κοιτούσα κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή..gdevelek είπε:μα και οι δύο 12άρι έχουν...
αυτό που μου πρότεινες κεφαλή είναι? επειδή κεφαλή βρήκα σε αυτό το μοντέλο που μου έγραψες και 400 δολάρια... 350 ευρώ πες αρκετά έξω απ τα νερά μου...kkmspm είπε:αν θες ενισχυτη για metal σε αυτα τα λεφτα απλα πας και περνεις εναν jet city JCA22 και καθαρισες!
Ο ενισχυτης ειναι σουπερ! εχει ατελειωτο gain (εγω δεν θα τον εβαζα πανω απο το 6) με μια τρομερη διαυγεια οσο και αν τον γκαζωνεις.....
Ρουφαει τα πεταλια τελεια, και ακομα και με πολυεφε στο return παιζει τελεια διατηρώντας τη διαυγεια και τις δυναμικες του.
Ειναι κριμα να πεταξεις λεφτα για modelling....
Το μονο που δεν εχει ο jca ειναι headroom. στο καθαρο καναλι μονο στο σπιτι θα παιξεις καθαρα....παρεα με drummer δεν νομιζω!
Η αποφαση ειναι δικη σου......(ειναι 15 watt εκδοση)Pavlos.Sage είπε:Παιδιά θέλω γνώμες για τους 2 ενισχυτές όσοι ξέρετε και μπορείτε να μου πείτε...
350 ευρώ????http://www.thomann.de/gr/jet_city_amplification_jca22h_guitar_head.htmPavlos.Sage είπε:αυτό που μου πρότεινες κεφαλή είναι? επειδή κεφαλή βρήκα σε αυτό το μοντέλο που μου έγραψες και 400 δολάρια... 350 ευρώ πες αρκετά έξω απ τα νερά μου...