Pearl Jam

alkias

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια είδα κατι videoclips τους χθες το βραδυ στον σκαϊ (για όσους δεν ξέρουν το καναλη το σκαϊ αργα το βραδι βαζει πολυ καλή μουσικη) και μου άρεσαν παρα πολύ μπορήτε να μου προτηνετε καποια τραγούδια να ακούσω?

Γειά σου !!!!! Δεν ξέρω τί ηλικία έχεις , άν είσαι κάτω απο 18 είσαι σε καλό δρόμο . Θα πάς να πάρεις το album TEN και θα το λιώσεις . Επίσης να σε πληροφορήσω ότι οι Pearl Jam θα έρθουν για πρώτη φορά στο Ο.Α.Κ.Α στις 30 Σεπτεμβρίου φρόντισε να είσαι εκεί !!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
(για όσους δεν ξέρουν το καναλη το σκαϊ αργα το βραδι βαζει πολυ καλή μουσικη)
Τι?? 8O Δεν βάζει πλέον fashion tv?? :lol:

και εσύ ??????

δεν είμαι ο μόνος !!!!!!!!!

ψάχνω τραγουδίστρια :twisted: και παρακολουθώ :wink:

Μετα τισ 2 οχι έχει μονο μουσικη

Ναι μεν το Ten προκάλεσε αίσθηση ως πρώτο album του συγκροτήματος (και σε αυτό κόλλησαν αρκετοι...), άλλα άκου προσεκτικά το vs. (αυτό είναι το αγαπημένο μου, αλλά, ξέρεις, γούστα είναι αυτά) και το vitalogy...
em.icon.wink.png

αυτά τα midnight hots του ftv πάντως είναι όοοοολα τα λεφτά... όλα όμως... :P :P :P

Έτσι,για να μπερδέψω ακόμα περισσότερο τον φίλο μας ( :D ),εγώ δεν θα διάλεγα ως καλύτερα τα προαναφερθέντα.Πιστεύω ότι το - παραμελημμένο από τον τύπο και τον κόσμο - "Yell"είναι το μόνο album τους που δεν έχω ακόμα βαρεθεί.

P.S. το hidden track του δίσκου είναι όλα τα λεφτά!

πάντως, άσχετα από τα άλμπουμς, νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε πως όλες οι συναυλίες που δίνουν ακόμη και τώρα απλά γ@μ@νε... από όλες τις απόψεις... μεγάλη διάρκεια (όχι δεν είναι προφυλακτικό), άπταιστες εκτελέσεις, τέλεια φωνητικά, τρελλή πόρωση από το κοινό... άντε να τους δούμε στις 30 λοιπόν...

Έτσι' date='για να μπερδέψω ακόμα περισσότερο τον φίλο μας ( :D ),εγώ δεν θα διάλεγα ως καλύτερα τα προαναφερθέντα.Πιστεύω ότι το - παραμελημμένο από τον τύπο και τον κόσμο - "[b']Yell[/b]"είναι το μόνο album τους που δεν έχω ακόμα βαρεθεί.
P.S. το hidden track του δίσκου είναι όλα τα λεφτά!
Album Yell???

Μήπως εννοείς το Yield? Αν ναι όντως είναι ΠΟΛΥ ωραίο αν και λίγο αλλοπρόσαλλο..

Ηρθε χτες ένας φίλος του ξαδερφού μου και μου έφερε όλοι τους την δισκογραφια και καθομε και πορονομαι

Φίλε alkias όταν τελειώσεις με την studio δισκογραφία τους "όρμα" και στα πολλά επίσημα και ανεπίσημα live bootlegs και στο CD που κυκλοφόρησε μέσω του επίσημου fan club τους "Live at Benaroya Hall" όπου παίζουν ένα semi-acoustic set περίπου 2,5 ωρών. Και χωρίς ηλεκτρισμό και πολλά watt είναι καταιγιστικοί!!!

¶ντε να τους δούμε και στην σκηνή το φθινόπωρο...

Trending...

Νέα θέματα

Back