Συνονόματε Κώστα, σε ένα μουσικό forum οι έννοιες "παλιός" και "νέος" δεν καταλαβαίνω ακριβώς που κολλάνε...
Αυτά νόμιζα οτι υπήρχαν μόνο στον ελληνικό στρατό, κι ότι εμείς ως καλλιτεχνικές φύσεις, όπως τουλάχιστον θα έπρεπε να είμαστε, δεν τα υιοθετούμε...
Το "μουσαφίρης" πάλι νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα με αυτό που έλεγα για το χωραφάκι του μπαμπά...
Εάν κάποιος αισθάνεται αυτόν τον διαδικτυακό τόπο περισσότερο δικό του, θα έπρεπε πρώτος αυτός να τον σέβεται, και να τηρεί βασικούς κανόνες ευγένειας, αντί να τον αμαυρώνει με την συμπεριφορά του, κι ακόμα κι αν κάποιος επισκέπτης ή νέο μέλος από άγνοια ή αμέλεια δεν συμπεριφέρεται σωστά, να δίνει τόπο στην οργή.
Το ότι αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί (κι έχω συμμετάσχει ξανά κι εγώ σε τέτοιες συζητήσεις), δεν είναι λόγος να με προτρέψει κάποιος να κάνω search, είναι όμως λόγος να αναρωτηθούμε μήπως κάτι φταίει και να το αλλάξουμε...
Π.χ. ο κανόνας που λέει: Απαγορεύονται τα greeklish και τα κεφαλαία...
(ίσως αυτού του κανόνα θα έπρεπε να προηγείται):
Aπαγορεύεται να την λές στους ανθρώπους που στο πρώτο τους post γράψαν με greeklish ή με κεφαλαία επειδή είσαι κομπλεξικός και ψάχνεις αφορμή...
Γιατί εμένα για παράδειγμα, περισσότερο με ενοχλεί αυτό...