Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομιζα οτι προκειται για την πιο κακογουστη πλακα ολων των εποχων. Σε σημειο που εψαξα για το κομματι και ΑΛΗΘΕΙΑ υπαρχει. ΑΛΗΘΕΙΑ εχουν βγαλει αυτο το πραμα ? Δηλαδη ζουν (και) απο αυτο? Καποιοι το αγοραζουν η το σιγοτραγουδανε?boody είπε:
Οντως, χαράς το κουράγιο τουςboody είπε:Παιδες ειναι αληθινο. Υπαρχει και στην τουρκικη και σε διαφορες αλλες γλωσσες και το θεμα ειναι ο "πατερας".
τι λες αγορι μου? Τα πρωτα 4 αλμπουμ ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ heavy metal, ΔΙΣΚΑΡΕΣboody είπε:Παιδες ειναι αληθινο. Υπαρχει και στην τουρκικη και σε διαφορες αλλες γλωσσες και το θεμα ειναι ο "πατερας".
Nα σημειωσω οτι καποτε ακουγα και manowar μεταξυ αλλων , με πολυ μεγαλη ευχαριστηση , αλλα αυτο ειναι μεγαλη γελοιοτητα! (ελεος , μην αρχισετε παλι τα σχολια για τα δερματινα , τα πετσια τα κολητα και τα ντυσιματα κλπ κλπ , ;D)
Νομιζω play οτι κανεις δεν θα σε παρεξηγησει οτι δεν εισαι πιστος στο hard/heavy ρευμα αν παραδεχθεις οτι αυτο το πραμα απλα ΔΕΝ (πρεπει να) ΥΠΑΡΧΕΙ.playloud είπε:τι λες αγορι μου? Τα πρωτα 4 αλμπουμ ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ heavy metal, ΔΙΣΚΑΡΕΣ
+1000 Hail To Englandplayloud είπε:Τα πρωτα 4 αλμπουμ ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ heavy metal, ΔΙΣΚΑΡΕΣ
+666playloud είπε:τι λες αγορι μου? Τα πρωτα 4 αλμπουμ ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ heavy metal, ΔΙΣΚΑΡΕΣ
Νομίζω αναφέρεται στους Manowar απλάΝομιζω play οτι κανεις δεν θα σε παρεξηγησει οτι δεν εισαι πιστος στο hard/heavy ρευμα αν παραδεχθεις οτι αυτο το πραμα απλα ΔΕΝ (πρεπει να) ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ειδες να διαφωνουμε καπου?playloud είπε:τι λες αγορι μου? Τα πρωτα 4 αλμπουμ ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ heavy metal, ΔΙΣΚΑΡΕΣ
@Evris μιλαω για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 4 πρωτα αλμπουμ των Manowar που πραγματικα (κατ εμε) ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ (στον ΤΟΜΕΑ τους).evris είπε:Νομιζω play οτι κανεις δεν θα σε παρεξηγησει οτι δεν εισαι πιστος στο hard/heavy ρευμα αν παραδεχθεις οτι αυτο το πραμα απλα ΔΕΝ (πρεπει να) ΥΠΑΡΧΕΙ.
Και επειδη καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το δεχθεις για λογους περηφανιας, δεν χρειαζεται καν να το παραδεχθεις δημοσια. Μπορεις απλα διακριτικα να αφησεις το thread να κοροιδεψει το κομματι οσο δεν παει αλλο χωρις να επεμβεις
Ρε συ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΜΕΕΕ