Παράνομα εκτροφεία σκύλων και μερικά... "σκυλιά δολοφόνοι"

Για μια πολύ αστεία αλλά και μάλλον ρεαλιστική απεικόνιση του σκύλου σε σχέση με τον άνθρωπο σας συνιστώ να δείτε το καρτούν "Up". Συν τοις άλλοις είναι και μια ωραία ταινία.

Classic ατάκα του σκύλου: "I just met you but I love you..."

Εξαιρετικό βιντεάκι, το είχα δει παλιότερα (από το pitbull-rescue).

Αυτά τα σκυλιά πρέπει να φύγουν από τα χέρια ασυνείδητων και ηλίθιων και να πάνε σε ανθρώπους που να τους αξίζουν!

Από εκεί το είχα δει και εγω απλά τώρα χάζευα τα αγαπημένα μου στο youtube....

The Genius Loci είσαι δικός μου άνθρωπος  :D...

Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου που ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων "επιθετικών" άγριων σκύλων  και έχετε επίσης μικρό παιδί, παρακαλώ λάβετε το ακόλουθο ως πολύ σοβαρή προειδοποίηση:

Ποτέ μην  αφήνετε το σκύλο με το παιδί σας χωρίς επιτήρηση ούτε για μια στιγμή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ελάχιστα λεπτά αρκούν για να γίνει το κακό.

Και η φωτογραφία είναι η απόδειξη  ......

Uploaded with ImageShack.us

Οντως το τι κακοποιηση ειχε υποστει αδιαμαρτυρητα ο μακαριτης ο σκυλακος μου απο τα ..."αγγελουδια" διαφορων φιλων μου δεν περιγραφεται.... ;D

Φανταστικό βίντεο. Μια ιδέα. Στείλτε το όλοι στους φίλους σας. Δώστε μια ιδέα το τι σημαίνουν πραγματικά αυτά τα ζώα. Εγώ το στέλνω τώρα.

Αν το κάνεις βάλε και το βιντεάκι που ανέβασα στην πρώτη σελίδα του παρόντος.

Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι η απαγόρευση μιας ράτσας (ή περισσότερων) δεν είναι η λύση.

Ένας υπαρκτός politically correct κίνδυνος είναι το περίφημο BSL (Breed Specific Legislation) που διάφοροι ανύπαρκτοι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών (τύπου Ρομπάι, δηλ. αποτυχημένη μετενσάρκωση νυφίτσας) προσπαθούν να περάσουν και στην Ευρώπη.

Το BSL επηρεάζει πάνω από 75 (!!) φυλές σκύλων, που αν διαβάσετε τη λίστα θα κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια.

Και παρεμπιπτόντως, σε στατιστική μελέτη που έγινε πριν μερικά χρόνια, ανάλογα με τον αριθμό τους τα pitbull είναι τέταρτα σε επιθέσεις εναντίον ανθρώπων, ανάμεσα σε όλες τις φυλές που εξετάστηκαν.

Τέταρτα από το τέλος της λίστας;)

Πανέμορφο video!!

Στην αρχή που περπατάει στο πεζοδρόμιο με το σκυλί, φαίνεται και η κλασική (εκνευριστική) αντίδραση των περαστικών όταν βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά μας. Μερικοί απερίγραπτοι πηγαίνουν και στο απέναντι πεζοδρόμιο με το που μας βλέπουν από μακριά... :)

Τέλος πάντων, φυσικά στέλνω κι εγώ όπου μπορώ το vid...

Το ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους σκατάδες... Πολύ υστερικοί για ζωόφιλοι...

RayDTutto είπε:
Το ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους σκατάδες... Πολύ υστερικοί για ζωόφιλοι...
Κάποτε που ήμουν νέος και επικίνδυνος  ;D, σε ένα ξένο forum, έγραψα σε έναν υστερικό χορτοφάγο με εμφανή προβλήματα με τα οιστρογόνα του:

"Mankind hasn't evolved by being vegetarian. We evolved by calling Vegetarians by their true name: Food".

Πρέπει να το πήρε προσωπικά, γιατί ξεκίνησε κάτι αλλοπρόσαλλα περί φασισμού... βάζω στοίχημα ότι θα χτύπαγε και το τακούνι του κάτω όσο τα έγραφε. Ω ναι, ήταν φανατικό μέλος της PETA...  

Από την άλλη, οι διαφημίσεις τους με τα ξέκωλα πουλάνε....

Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι (συλλογικά) και από τον Γεώργιο Θάμνο τον Νεώτερο.

Μια αφισούλα εναντίον όσων υποστηρίζουν το BSL. Προσωπικά πρόκειται να την τυπώσω σε T-Shirt, όποιος ενδιαφέρεται να μου πει.

Racial_Profiling.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρώτος εγω. Πολύ καλή η ιδεα σου. Αν θέλεις στείλε μου λεπτομέρειες με p.m.

Thank's

Παίδες μόλις γύρισα από ένα μακρύ και κουραστικό ταξίδι (και μπήκα στο noiz... είμαι αθεράπευτος...  :P)

Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να πάρω καλή τιμή από προμηθευτή μας, διαφορετικά θα το κανονίσουμε με κάποιο από τα γνωστά και καλά μαγαζιά της Αθήνας που τυπώνουν σε μπλουζάκια ό,τι τους πας.

(άμα πήγαινες με τα 200 φυσικά και θα ήταν κουραστικό το ταξίδι... ;) - σόρρυ για το οφτόπικ)

Very nice.....  :)

μετά απο όλα αυτά τα στραβά και τα απίστευτα που είδα, άκουσα και έζησα για άλλη μια φορά στην περίοδο των διακοπών με τον σκύλο μου αυτό πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση...

Ελπίζω να είναι καλά η σκυλίτσα σου TGL!

Trending...

Νέα θέματα

Back