- Πόντοι
- 38
Χελλόου γκάιζ... Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Έχω πολλά χρόνια να γράψω κάτι στο φόρουμ, αλλά σας θυμήθηκα μόλις πήρε κάτι... αξιόλογο το μάτι μου, οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Στο Fbook ακολουθώ το account του Effects Database (www.effectsdatabase.com/), το οποίο περίπου κάθε εβδομάδα δημοσιεύει μια λίστα με τις πιο αξιόλογες Ebay auctions από πετάλια και εφφέ. Ρίχνοντας μια ματιά πριν από λίγο είδα την καινούργια ανάρτηση:
https://www.facebook.com/EffectsDatabase/posts/10153710506756466:0
Όμως αντί να κάνω κλικ στο collapse της λίστας για να φανεί ολόκληρη (είναι μεγάλη), έκανα κατά λάθος κλικ στην... μετάφραση. Και ακολούθησε το εξής:
Στο Fbook ακολουθώ το account του Effects Database (www.effectsdatabase.com/), το οποίο περίπου κάθε εβδομάδα δημοσιεύει μια λίστα με τις πιο αξιόλογες Ebay auctions από πετάλια και εφφέ. Ρίχνοντας μια ματιά πριν από λίγο είδα την καινούργια ανάρτηση:
https://www.facebook.com/EffectsDatabase/posts/10153710506756466:0
Όμως αντί να κάνω κλικ στο collapse της λίστας για να φανεί ολόκληρη (είναι μεγάλη), έκανα κατά λάθος κλικ στην... μετάφραση. Και ακολούθησε το εξής:
H πρώτη σκέψη ήταν το χνούδι του Χέντριξ, αλλά για να είμαι σύμφωνος και με το κλίμα της εποχής λέω να τσιμπήσω το Βοξ γουά φουσκοθαλασσιά, αν και προβλέπονται αντιρρήσεις από τον Μεγάλο Τζον... ειδικά μόλις ακούσει ότι η κοπέλα του έχει την Gfs κλασσική καθυστέρηση.Σήμερα είναι η πιο καυτή κιθάρα επίδραση πετάλι πλειστηριασμούς!
Πατήστε κάτω από τα πόδια 1971 τρίγωνο μεγάλο μαφ: bit.ly/2bsFqGu
Βοξ γουά φουσκοθαλασσιά: bit.ly/2bCHPf3
Ο μεγάλος Τζον Μαλλιαρά αρχ$%#α: bit.ly/2bCHPM9
Φράιερ μπράιαν μπορεί να mayhem: bit.ly/2bsEH8h
Jimi Hendrix uh-2 s χνούδι μονάδα: bit.ly/2bCI364
Cicognani δράκος υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα: bit.ly/2bsFvKe
Jd αναλογικό η jd σκρίμερ - ενιαίο κανάλι αλήθεια vintage υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα: bit.ly/2bCIP38
Ο Τέσλα παραλαβές παραλαβή αναμνηστική: bit.ly/2bsERfD
Gfs electronics γκρίνι classic στρέβλωση: bit.ly/2bCHTvm
Gfs electronics pro καθυστέρηση κλασικό: bit.ly/2bsF5Ud
Βοξ κλαψ-Κλαψ (γκρι): bit.ly/2bpZUzs