Παρακολούθηση θέματος

yameth είπε:
Επεται μια αλλαγή σημαντική, αλλά θα γίνει όταν θα είναι πολύ κοντά στο "εύχρηστο και φιλικό".
Ελπίζω να μην σου έβαλε λόγια ο marathon και γίνει σαν Mac OS :D

Εγω βρισκω το interface του φορουμ πολυ ξεκουραστο και αυτο ειναι η πρωτη προτεραιοτητα για μενα.

Ισως θα ηταν καλο τα ''φρεσκα''να γινουν απο 10----->20.

Επισης θα ηθελα,αν γινεται, μνμ στο κινητο μου καθε φορα που ποσταρει ο Nestor Apos.. ;D

Και δονηση οταν ποσταρει η Ευη... :P  ;D

freerock1974 είπε:
Εγω βρισκω το interface του φορουμ πολυ ξεκουραστο και αυτο ειναι η πρωτη προτεραιοτητα για μενα.

Ισως θα ηταν καλο τα ''φρεσκα''να γινουν απο 10----->20.

Επισης θα ηθελα,αν γινεται, μνμ στο κινητο μου καθε φορα που ποσταρει ο Nestor Apos.. ;D

Και δονηση οταν ποσταρει η Ευη... :P  ;D
+

Εγώ θέλω ειδοποίηση με ριγκτόουν Ριχάνα όταν ανιχνευθούν οι λέξεις "ξύλα" και "αγορά" σε τίτλο θρεντ.

Jazzjoker είπε:
Εγώ θέλω ειδοποίηση με ριγκτόουν Ριχάνα όταν ανιχνευθούν οι λέξεις "ξύλα" και "αγορά" σε τίτλο θρεντ.
;D  ;D ;D

Ή να χτυπαει την πορτα φορτωμενος πιτσαδορος στη φραση ''Eνισχυτης για Mεταλ''... ;D

Σπύρο και Σπύρο…..ε Σταύρο ήθελα να πω ;D. Για σοβαρευτείτε λίγο είστε μαντράχαλοι μεγάλοι άνδρες πλέον ;D. Εγώ τρέχω script , που όταν postar-ει ο Nestro Apos, ανοίγει μόνος του ο Η/Υ , γίνονται «auto» μερικά  "like" στο FB και στο youtube , μερικά tweets  και παιανίζουν εμβατήρια!

LK είπε:
Εγώ τρέχω script , που όταν postar-ει ο Nestro Apos, ανοίγει μόνος του ο Η/Υ , γίνονται «auto» μερικά  "like" στο FB και στο youtube , μερικά tweets  και παιανίζουν εμβατήρια!
Να βαλεις και απ ευθειας ακροαση οταν τραγουδαει στο μπανιο.(Αν ειναι μονος ;D)

Δεν πρεπει να τα χανουμε αυτα... :P

Jazzjoker είπε:
+

Ριχανα ωρε.Μπειτε.

Trending...

Νέα θέματα

Back