Pantera I'm Broken Cover Feat. Hugo Ribeiro and Ogrego (Four Walls Studio Cover)

Satanas είπε:
Πολύ ωραίο παίδες!!!!!

Τον τραγουδιστή τι τον κάνατε??  ;D
τον στειλανε στους Down!!! ;D

Μπραβο παιδια!!! τον εχω πολυ ψηλα τον Dimebag (μαζι με τον evh οπως φαινεται κ απ το ονομα...) οποτε το εκτιμισα το cover! Μπορεις να πεις λεπτομερειες για το set up της κιθαρας? οπως πχ μαγνητες πεταλια κλπ, πώς ηχογραφησες, ακομα και τι φακος ή καμερα χρησιμοποιηθηκε για αυτο το ευρυγωνιο effect σε καποια πλανα, πχ στο σολο της κιθαρας?

manos_evh είπε:
Μπραβο παιδια!!! τον εχω πολυ ψηλα τον Dimebag (μαζι με τον evh οπως φαινεται κ απ το ονομα...) οποτε το εκτιμισα το cover! Μπορεις να πεις λεπτομερειες για το set up της κιθαρας? οπως πχ μαγνητες πεταλια κλπ, πώς ηχογραφησες, ακομα και τι φακος ή καμερα χρησιμοποιηθηκε για αυτο το ευρυγωνιο effect σε καποια πλανα, πχ στο σολο της κιθαρας?

thanks mano! η κιθαρα εχει τους original μαγνήτες 490R και 498Τ. Δεν είναι και οι πιο Hot μαγνητες φυσικα αλλα τα καταφερνουν αρκετα καλα σε high gain ηχους

Ολη η παραγωγη ειναι "into the box" οποτε no external hardware

χρησιμοποιησα preamps της Line6 για το low end, το ezmix για main ηχο με drive boost απο το TSE808...λιγο EQ για clean up και multiband compressor στο bus

Η καμερα ειναι μια SONY HDRAS20 - εχει δυο setting με 120 και 170 μοίρες 

ελπιζω να σε κάλυψα

Εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους Pantera (άντε να ακούσω κάνα Cemetery Gates στο τσακίρ κέφι ;D) παρ' όλα αυτά το cover ήταν εξαιρετικό!

Πολύ ωραίο παίξιμο από όλους και ωραία παραγωγή. Μπράβο σας! :)

Αψογο cover (αν και θα ήθελα λίγο πιο μπροστά το μπάσο).

Μπράβο παίδες.

υγ. Αγαπάμε Pantera \m/

DimitrisVoutsas είπε:
ελπιζω να σε κάλυψα
και με το παραπανω! Αντε βαλτε και το 5 minutes alone με close up στο σολο της κιθαρας τωρα!

DimitrisVoutsas είπε:
για πολλούς ο Dimebag ειναι ιερός οπότε ελπίζω να σας αρέσει
Nαι ειναι! Ναι μας αρεσε!

Εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους Pantera...
Πως πως? ? ? :o  Αυτο θα το Θυμαμαι!!! Θα βαλω και τον αλλον που,,,

ξερει που μενουν ολοι και θα δεις εσυ! ;D

digisilence είπε:
Nαι ειναι! Ναι μας αρεσε!
To αυτο!

Αυτο θα το Θυμαμαι!!! Θα βαλω και τον αλλον που,,,

ξερει που μενουν ολοι και θα δεις εσυ! ;D
Παρακαλω,με ζητησατε? ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα