review Παλιά reviews..

criss_mpleeth7

Νέο μέλος
Πόντοι
6
υπάρχει κάποιος τρόπος για να βρώ reviews εποχής για δίσκους;;

έτσι από περιέργεια για τους δισκους που έχω..

Το google το δοκίμασες?

Εδω βρήκα reviews για το kasumi ninja, ένα παιχνίδι πού έπαιζα στο atari jaguar πριν 10 χρόνια.

βασικα δε ψάχνω τωρινα reviews-χρονικα μεγάλων δίσκων...γιατι αυτά έχει κυρίως στο google..

ψάχνω για τις τοτε κριτικές, όταν είχαν πρωτοβγεί..

πάντως s-nes forever...

για ποσο παλια ζητας ? ξερεις οτι πολυ παλια δεν υπηρχε ιντερνετ( ελπιζω να μην σε σοκαρω οπως το ανιψακι μου οταν του ειπα οτι πριν 12 χρονια δεν υπηρχαν κινητα :) ) ή ηταν λιγο υποβαθμισμενο λογω οχι τεραστιου αριθμου προσβασης χρηστων. πχ πριν το 95 λιγο δυσκολα θα βρεις μεγαλη ποικιλια νομιζω.

www.allmusic.com μεγάλη βάση δεδομένων με πάρα πολλές κριτικές για κάθε μουσικό είδος. ;)

Για να σας δώσω να καταλάβετε..έχω πχ το razor's edge απο ac/dc...θέλω να δω την κριτικη που είχε κάνει τοοοοτε το α,β,γ περιοδικό, και βλέποντάς την να έλεγα αν θα αγόραζα ή οχι το δισκο...για χαβαλε δηλαδη ψαχνομαι , μη νομιζετε!

boody είπε:
ελπιζω να μην σε σοκαρω οπως το ανιψακι μου οταν του ειπα οτι πριν 12 χρονια δεν υπηρχαν κινητα :)
Καλά, 19 είμαι και τυχαίνει να σπουδάζω πλητοφορική, άρα για το σοκ μου εχουν προνοήσει άλλοι!  :D :D :D :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα