Παλια και αγαπημενα....

mick77

Νέο μέλος
Πόντοι
18
....οπως ελεγα λοιπον και σε προηγούμενο thread βρηκα κάποια δισκάκια (οσα μου αφησε δλδ ο brother >:( )και θυμήθηκα την ολοι φαση του βινυλιου. Σκεφτηκα λοιπον να παραθετω σιγα σιγα καποια τραγουδια που ειχα ξεχωρίσει από τα δισκακια αυτά, και βεβαια η πλακα είναι ότι μου αρεσαν τα τραγουδια που ακουγοντοσαν λιγοτερο.  

Λιγη νοσταλγια και σκεψεις για το βινυλιο

Δεν σας κρύβω ότι μου λείπουν εκεινες οι εποχες οπου αγοραζα ένα δισκο τον μηνα (στερουμενος την γλικια μπομπονελα στο σχολειο.... ;D ;D) και τον ακογα καμια 100 φορες.Ηξερα ακομα και ποιος εκανε την εισαγωγή  του δισκου....!! Μαζαυομασταν 4-5 φιλοι οπου ο καθένας αγοραζε ένα δισκο τον μηνα και φροντιζαμε να είναι σε διαφορετικες εβδομαδες για να εχουμα να ακουμε ολο το μηνα μουσικη. Οι υπόλοιποι τον γραφαμε σε κασσετα φυσικά . Ακουγες ολον τον δισκο και έμπαινε στο πετσι σου για τα καλα.  Η πλακα είναι ότι σε πολλους δισκους βρηκα τους στοιχους που προσπαθουσαμε να βγαλουμε με τα λιγα και κακα αγγλικα που ξεραμε.

The Musical Box -- Genesis

Ραντεβου σε HAPPENING και Κοντογουρη και μετα καφε μαζι με τους δισκους.

Μη σου πω οτι πολλες φορες το ψαξιμο ηταν πιο σημαντικη ιστορια κι απ τον ιδιο το δισκο

η δισκους που τελικα αγοραζες.Ωραιες φασεις.

Πραγματι αριστουργηματα.

gvour είπε:
Ραντεβου σε HAPPENING και Κοντογουρη και μετα καφε μαζι με τους δισκους.

Μη σου πω οτι πολλες φορες το ψαξιμο ηταν πιο σημαντικη ιστορια κι απ τον ιδιο το δισκο

η δισκους που τελικα αγοραζες.Ωραιες φασεις.

Πραγματι αριστουργηματα.
Δεν σου λεω βεβαια τι καζουρα επεφτε οταν παιρναμε κανενα μουφα......

συνεχιζω....

Πωπω παλιατζούρα :D

Οι Camel και οι Love είχαν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου για αρκετό καιρό :)

Pavlov's dog! :o

Τι ειπες  τωρα ρε συ...

''Late November''-------->Πανω απο 3.754 ακροασεις...

Αντε να νοσταλγησω κι αλλο  με ενα αλμπουμ αριστουργημα απο τους Blackfoot...

Ιδιως με το κομματι ''Indian  world'' στο 2:22

τσ τσ τσ...4219 views... :o :o :o

Που βαδιζουμε Κυριοι...

Evilnye είπε:
Οι Camel και οι Love είχαν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου για αρκετό καιρό :)
Είχαν?

Nestoras είπε:
Είχαν?
Ε ναι σπάνια θα ασχοληθώ να τους ακούσω τώρα και συνήθως θα με κουράσουν κιόλας, εκτός σπάνιων εξαιρέσεων.

Ενα ακυρο βινυλιο που ειχα λιωσει και μου ηρθε στο μυαλο μολις διαβασα το thread ειναι το How dare you απο 10cc και μετα καπακι σε φυσιολογικη σειρα ηρθε το Live απο Pat Travers, το Moving Pictures των Rush και το live album Bursting Out των Jethro Tull

Βαζω τα κομματια που με τραξηξαν στο καθε αλμπουμ

Παρανοια

Mε το Θεο Barriemore Barlow στα drums

No Lullaby : 1978 Jethro Tull at Madison Square Garden

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
Καλά σε λέει η Εύη Ωρέ Nestor Apos. Η Μουσική εξελίσσετε….ακούμε και καινούρια πράγματα!  :P
Φυσικά, είδες τα διθυραμβικά σχόλιά μου για τη νέα γκρουπάρα που μας έμαθε ο Manos τους Project RnL. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε ν' ακούμε αυτά που μας συγκίνησαν στο παρελθόν.

Nestoras είπε:
Φυσικά, είδες τα διθυραμβικά σχόλιά μου για τη νέα γκρουπάρα που μας έμαθε ο Manos τους Project RnL. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε ν' ακούμε αυτά που μας συγκίνησαν στο παρελθόν.
Αυτό που γουστάρω σε εσένα Nestor Apos, είναι ότι μου απαντάς σοβαρά!! Πλάκα σου κάνω αγόρι μου, άκου ό,τι γουστάρεις!!! Το ότι είσαι open minded είναι κοινός τόπος!

Ωραιο ποστ, ωραιες μουσικες.  8)

Μιας και μιλησατε για Camel (μεγαλη γκρουπαρα και τραγικα underrated ακομη και σημερα) ας ακουσουμε 2 ακομα κομματια, παρμενα απο το Live "Pressure Points" του 1984.

(οσοι εχετε το live σε μονο CD και δεν το εχετε παρει ακομα ειδηση, υπαρχει πλεον remastered reissue (2009) σε διπλο CD απο Esoteric Recordings, και φυσικα ειναι καρα-recommended)

YouTube - Broadcast Yourself

CAMEL live/ANDY LATIMER (great guitar!) - Lies

Πριν 15 λεπτα ειδα το τοπικ, ηταν να φυγω για δουλεια και καθομαι ακομα και ακουω.

Να εισαι καλα που μας τα θυμησες...

Nestoras είπε:
Γενικά στη μουσική λειτουργώ ανάλογα με το τι έχω ανάγκη. Τα συγκεκριμένα ενώ είχαν τη σημασία τους όταν έπρεπε, τώρα δεν έχουν να μου πουν κάτι παραπάνω, ή δεν τα χρειάζομαι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνουν την όποια αξία τους :)

Pavlov's dog! :o

Τι ειπες  τωρα ρε συ...

''Late November''-------->Πανω απο 3.754 ακροασεις...

Αντε να νοσταλγησω κι αλλο  με ενα αλμπουμ αριστουργημα απο τους Blackfoot...

Ιδιως με το κομματι ''Indian  world'' στο 2:22

τσ τσ τσ...4219 views... :o :o :o

Που βαδιζουμε Κυριοι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back