Παίζετε ακόμη με πένα ή δάχτυλα τις ακουστικές κιθάρες σας...; Αναθεωρήστε!

Το γλεπω συνεχεια διαφημιση στο φεησμπουκι εδω κ κανα 20μερο.

Ενδιαφερον σαν μαραφετι. Φαινεται να μπορει να δωσει ωραιοτατα textures. Κατι σαν e bow για ακουστικη χωρις το e. Δηλαδη actual bow ? αλλα περιορισμενων δυνατοτητων (λογω του οτι ανα πασα στιγμη εχεις προσβαση σε ενα σετ μονο δυο χορδων. Αν ειχα ακουστικη (ή οταν ξαναπαρω) μαλλον θα παρω ενα να δω τι μπορω να σκαρωσω μ'αυτο σιγουρα. Λογω των εντελως διαφορετικων ηχοχρωματων που μπορεις να πετυχεις (ειδικα με ποστ επεξεργασια με εφε) δε νομιζω να ειναι gimmick οσο περιορισμενες κ να ειναι οι παιχτικες δυνατοτητες μ'αυτο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγγνωμη ρε παιδια, αλλα για μεγαλη παπαρα μου φαινεται.

Με το συμπαθειο.....?
Εξαρταται πως το βλεπει κανεις Χαρη.

Απο τη στιγμη που δε μπορει καποιος να παιξει κατι πληρες με αυτο, σιγουρα μπορεις να το δεις κ ετσι οπως λες

Απο τη στιγμη που μπορει να δωσει πολυ ωραια χρωματα κ να γραψεις  ας πουμε ενα στρινγκ σεξιον σε 4 μερη κ να δωσεις την αρμονια με αυτο κ με πολυ καλα ηχητικα αποτελεσματα, μπορει καποιος να το δει ως χρησιμο για ηχογραφησεις/προτζεκτ

Το γλεπω συνεχεια διαφημιση στο φεησμπουκι εδω κ κανα 20μερο.
Σ' εμένα σήμερα μου το εμφάνισε το facebook... 

Βρασίδα φίλος με τον Mark Z.?

Με το συμπαθειο.....?
Καλά εσύ είσαι και 79 χρονών...? δύσκολα αποδέχεσαι την προοδευτικότητα...το καινούριο ντε!

Με το συμπαθειο.....?

Και η παπάρα έχει τη χρησιμότητα της...

bouta re!.jpg

Τωρα που βλεπω βιντεο μ'αυτο στο γιουτιουμπ τα περισσοτερα ηχητικα παραδειγματα ειναι κακα (κ κανα δυο μετρια προς καλουτσικα) 

Φαινεται πως οι διαστασεις του σε συνδυασμο με το spacing των χορδων ειναι τετοιες που κατι παει λαθος κ το ολο πραγμα ειναι ψιλοψοφιο

Θα το επαιρνα παρολα αυτα γιατι εχει πλακα

(Ολα τα ψωμο-παξιμαδο-τετοια βουτηγμενα σε κατι αρκετα ρευστο κ νοστιμο παπαρες ειναι)

Χωρίς πλάκα αύριο θα δοκιμάσω μια λίμα νυχιών της γυναίκας μου, έτσι από περιέργεια....

41bcovzn19l._ac.jpg

Χωρίς πλάκα αύριο θα δοκιμάσω μια λίμα νυχιών της γυναίκας μου, έτσι από περιέργεια....

Τσάμπα παιδεύεσαι.

Αυτήν όσο και να την μουλιάσεις ... παπάρα δεν γίνεται.

Πες μας ακριβως τι καταλαβες
Περίεργοι άνθρωποι αυτοί οι καταστηματάρχες-πωλητές καυσίμων..

Όσους γνώρισα (καλύτερα...) δεν τους κατάλαβα ποτέ...Όλοι τους έχουν κάτι να κρύψουν! ???

Πες μας ακριβως τι καταλαβες

Κάτι "πονηρό" να υποθέσω; 

Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει; Πάντως δοξάρι, σε όργανο που οι χορδές είναι φλατ, δεν μου πήγε το μυαλό.

Αν όμως το δώσουν με πρόσθετα, π.χ. χεράκι/λαβίδα να πιάνουμε τις πένες χωρίς αναποδογυρίσματα, σκουπάκι/φαρασάκι και μικροσφουγγαριστράκι να συγυρίζουμε λίγο και μέσα το όργανο, νομίζω θα πάει καλά.

Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει;
Γλώσσα, δόντια (ο Δημητράκης δηλ. τι παραπάνω είχε...; ), δάχτυλα ποδιών (εδώ κλέβω βέβαια, αλλά ο άλλος ζωγράφιζε με αυτά, οπότε...), μύτη κ.ο.κ..

Γλώσσα, δόντια (ο Δημητράκης δηλ. τι παραπάνω είχε...; ), δάχτυλα ποδιών (εδώ κλέβω βέβαια, αλλά ο άλλος ζωγράφιζε με αυτά, οπότε...), μύτη κ.ο.κ..
Ά γεια σου, στα λόγια μου έρχεσαι! Ανωμαλίες δηλαδή, να αναστατωθούμε βραδιάτικα.?

Όχι πένα όχι δάχτυλα... Τι μένει; Πάντως δοξάρι, σε όργανο που οι χορδές είναι φλατ, δεν μου πήγε το μυαλό.
Ακουσε με καλα σε αυτο που θα σου πω. Αν σχολιαζεις το ρεηντιους των χορδων κ το ποσο παρα φυσιν ειναι σε φλατ ρεηντιους να προσπαθεις να παιξεις με δοξαρι, εχε τα ματια σου ορθανοιχτα. Σιγα σιγα θα προτεινονται οργανα με μικροτερο ρεηντιους κ μετα θα σκασουν οι αποψεις του τυπου μηπως ομως να ηταν κ ηλεκτρικο το οργανο να εχουμε περισσοτερες επιλογες κ μετα θα σου πουν τι το θες το δοξαρι... Κ τι εμεινε? Ηλεκτρικο οργανο με 7.25 ρεηντιους εμεινε κ πενα ή δαχτυλα εμεινε κ ναααααα'τη η τελεκαστερ!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back