Παίξτε με τους Blues Cargo!

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Στις 30 Μαρτίου ετοιμαστείτε να τζαμάρετε τα blues με τους καλύτερους.

Παίξτε με τους Blues Cargo στη σκηνή του Double Trouble!

Δηλώστε συμμετοχή εαν παίζετε κιθάρα, keyboards, πνευστά και ελάτε να παίξετε στο ακόλουθο ρεπερτόριο της βραδιάς:

1 HOOCHIE COOCHIE MAN (Willie Dixon ) A

2 HELP ME   (Sonny Boy Williamson) G

3 CALDONIA  (Louis Jordan) C

4 SNATCH IT BACK AND HOLD IT  (Junior Wells) Bb

5 I FEEL SO BAD  (Harold "Chuck" Willis) E

6 I'M READY   (Willie Dixon ) D

7 THE THRILL IS GONE  (Roy Hawkins and Rick Darnel) B

8 ROCK ME  (B.B. King) B

9 RECONSIDER BABY   (Lowell Fulson) A

10 MOJO  (Preston Foster) E

Δηλώστε μέχρι το Σάββατο 29 απαντώντας εδώ ή στο [email protected] κι εμείς θα είμαστε την Κυριακή απο κάτω να χειροκροτήσουμε. Η πρόσκληση αφορά αποκλειστικά μέλη του Noiz.gr.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο, οργανωμένες δουλειές.

Και play list και τόνοι.

Απορία: Πως θα γίνει η επιλογή ποιος θα παίξει και τι; 

Πάρα πολύ ενδιαφέρον και τρομερή ιδέα!!

Κρίμα που δεν έχω ιδέα από Blues! ;D

+1

Εξαιρετικη πρωτοβουλια.

Προτεινω στους εν Αθηναις φιλους του μπλουζ να μη χασουν την ευκαιρια να βρεθουν επι σκηνης με ενα απο τα σημαντικοτερα και εμπειροτερα σχηματα της Ελλαδας και οχι μονο.

Το μουσικο κερδος ειναι πολυ σημαντικο και μιλω απο προσωπικη εμπειρια.

Δηλωνω και γω συμμετοχη (κιθαρα).

TONYDOLLAR είπε:
BLUES POWER..
Που σαι ρε Tony γίγαντα......  ;D

Εγώ δεν δηλώνω συμμετοχή (αφού εξάλλου είναι για πολύχορδους και κλειδοκύμβαλους ) γιατί αν αντικαταστήσω (αν είναι ποτέ δυνατόν....) τον Τιτάνα Μήτσο, θα παίξουν jam οι Loose Cargo.  ;D

Και μισά πράγματα, δεν κάνω. ;)

Αλλά θα μαι εκεί.

Συνάδελφοι Bluesmen.

Kατ'αρχάς σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας (και για τα καλά σου λόγια Gregg)να συμμετάσχετε στο jam.

Θα ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν να επιλέξετε και ένα κομμάτι πού σας αρέσει ή γνωρίζετε ώστε να μην χρειαστούν πολλές συνεννοήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κοιλιά στο πρόγραμμα.

Επίσης καλό θα ήταν νομίζω να βρεθούμε όλοι όσοι θα συμμετάσχουμε λίγο πιο νωρίς για να συνεννοηθούμε για κάποιες λεπτομέρειες.

ΜΦΧ.

BluesBassMan είπε:
Κύριε Audiokosta μου επιτρέπονται και τα πνευστά........... ;) :D
Θα φέρω το ανιεψάκι μ' που παίζει τούμπα.

Αλλά δυσκολεύεται λίγο στο vibrato του και παρακαλεί να είναι λίγο προς Seattle παρά προς Chicago το κομμάτι του. Μπορείτε κε Μπλουζμπάσμαν;

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να (ξανα)ανέβω στη σκηνή με τους Cargo αλλά σήμερα έπεσα ξερός με πυρετό και λειτουργώ με τη γεννήτρια οπότε δε δηλώνω συμμετοχή.

Αν πάντως την Κυριακή το βράδυ είμαι καλά και αντέχω, θα έρθω να σας δω.

Παντως για εκεινους που το σκεφτονται και δεν το αποφασιζουν,συμφορουμιτες μη "μασατε".

Καντε δηλωση. ;D

Οι Cargo εκτος απο πολυ καλη και εμπειρη μπαντα και περα απο εξαιρετοι μουσικοι,ειναι επισης ωραια και "ενταξει" παιδια 8) και ανετοι στα του τζαμ.

Περα λοιπον απο την εμπειρια του πραγματος,σιγουρα θα περασετε και καλα παιζοντας μαζι τους.Βασικο κι αυτο.

Στα της συμμετοχης τωρα,θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να μπορεσω να ειμαι την Κυριακη,αν και πολυ θα το 'θελα,οποτε δεν ειναι σωστο να κλεισω μια θεση χωρις λογο.

Είμαι μέσα για το HELP ME  (Sonny Boy Williamson). Παίζω κιθάρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back