Ποιος,λιγο-πολυ, δεν ειναι εκει παρεα?GMartin είπε:στιλ λερνιν![]()
Ευχαριστώ! Θα το προσπαθήσω, απλά ακόμα δυσκολευομαι να "κολλήσω" μουσικά μέρη να κάνω αλλαγές κλπ.gvour είπε:Ποιος,λιγο-πολυ, δεν ειναι εκει παρεα?
Ωραιο ειναι και να το ολοκληρωσεις,αξιζει νομιζω!
Να το πας αμα γουσταρεις περα απο ενα μελωδικο σολο σε "κανονικο" κομματι.
Ακριβώς αυτά και συνέχισε δυνατά!gvour είπε:Ποιος,λιγο-πολυ, δεν ειναι εκει παρεα?
Ωραιο ειναι και να το ολοκληρωσεις,αξιζει νομιζω!
Να το πας αμα γουσταρεις περα απο ενα μελωδικο σολο σε "κανονικο" κομματι.
Και μένα σαν intro μου κάνει! Πρώτα πρώτα βγάλε το fuzzzzzfusiongtr είπε:Γιατί όχι intro?![]()
Learning is a lifetime process...στιλ λερνιν
cigaret13 είπε:Και μένα σαν intro μου κάνει! Πρώτα πρώτα βγάλε το fuzzzzz(βάλε ένα OD, ένα dist, πάντως ΟΧΙ fuzz :-[) Κατόπιν κάνε μια παύση τετάρτου στο τέλος, ένα break με drums και συνέχεια μπες με ένα ρυθμικό με πέμπτες (κάτι σαν το Children Of The Sea των Black Sabbath, σε πιο αργό βέβαια). Μια χαρά δαχτυλισμοί και μελωδικότατο σόλο (για το fuzz είπα; :-\). Learning is a lifetime process...
![]()
Ακριβώς αυτά και συνέχισε δυνατά!![]()
Γιατί όχι intro?![]()
Επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα μηχανήματα του Διαβόλου ;D, ψάξε για επιλογή καμπίνας (ηχείο) στο Zoom, γιατί μου φάνηκε χωρίς καμπίνα ο ήχος σου... Οι πέμπτες που έλεγα:Για το fuzz, η παραμόρφωση είναι απο το πετάλι, (ZOOMG3, extreme dist), οι άλλες που έχει μου ακούγονταν πολύ φλατ, δεν ξέρω μάλλον θέλει να παίξω με τις ρυθμίσεις παραπάνω.
ναι οι πέμπτες, έχουμε ξαναγνωριστεί αλλά δεν θυμόμουν όνομα ;Dcigaret13 είπε:Επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα μηχανήματα του Διαβόλου ;D, ψάξε για επιλογή καμπίνας (ηχείο) στο Zoom, γιατί μου φάνηκε χωρίς καμπίνα ο ήχος σου... Οι πέμπτες που έλεγα:![]()