Ότι, ότι, εμείς κοιτάξτε αυτοί

panoslydios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Superfunk είπε:
Αν και αυτο δεν αρκει για να δημιουργηθει εργατικη ταξη στην Ελλαδα (χρειαζονται και οι βιομηχανιες στις οποιες θα εργαζονται βλεπεις... ;D) αυτο δεν σημαινει οτι "δικαιουνται" να ειναι και ανορθρογραφες μια και στο σχολειο μπορουν να μαθουν θαυμασια Ελληνικα.

Στη Γερμανια (θα μου πεις τωρα τι συγκρινεις...αλλα λεμε τωρα) οπου ελαχιστοι ανθρωποι μπαινουν (ή μαλλον βγαινουν) απο τα Πανεπιστημια σε σχεση με την Ελλαδα και οπου οντως υπαρχει εργατικη ταξη δεν υπαρχει ουτε προβλημα ...ανορθογραφιας ουτε γραμματικης ουτε...εκφρασης των ανθρωπων....
Οπως το περιγραφεις,ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν ζω στη Γερμανια ;).

Οnce again,Self Love is not a crime.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Εγώ ξέρω ότι η γλώσσα όπως και η μουσική, είναι μέσο έκφρασης.

Όποιος έχει κάτι να πει και θέλει να το πει με τον

καλύτερο δυνατόν τρόπο, μαθαίνει και τους κανόνες

και τους μηχανισμούς που διέπουν τον τρόπο έκφρασης

Αλλιώς βολευεται στις δικαιολογίες και τα ημίμετρα.
Φιλε Audiokosta,

μεσο εκφρασης ειναι, ακριβως οπως τα λες. Αυτο μας δειχνει οτι εμεις το κανουμε οτι θελουμε , αφου ειναι ενα μεσο.

Δεν ηρθε ουρανοκατεβατη η γλωσσα και μας επιβληθηκε, πλαστηκε ανα τους αιωνες απο το λαο, την "πλεμπα" οπως καποιοι θα προτιμανε  :P αλλα αυτο ειναι η αληθεια. Αλλαζει η γλωσσα συνεχως. Γιατι να ειμαστε αυτοι που θα βαζουν φρενο χωρις κανενα συγκεκριμενο λογο παρα μονο το οτι "υπαρχουν κανονες και πρεπει να τους σεβομαστε" ?

Δεχομαι οτι ειναι αισθητικα πολυ ομορφο να υπαρχουν αρχαιες γλωσσες, να διατηρουνται, να τις μελεταμε κτλ αλλα πρακτικα τα εκατομμυρια των ανθρωπων που μιλανε τη γλωσσα την καθοριζουν και την μεταβαλουν.

Αυτο δεν αποψη μου , και εγω τα ιδια σκεφτομουν πριν καιρο (κατα των greeklish , της ατονιας κτλ) αλλα επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο ενος γλωσσολογου που μου ειππε το εξης:

"η γλωσσα ειναι υπηρετης σου και οχι το αντιθετο" .

EDIT: το βιβλιο που αναφερω διδασκεται στο ελληνικο πανεπιστημιο της φιλολογιας

Φιλικα  :)

theoctapus είπε:
Δεν είναι αλλά με μέτρο μην τυφλωθείς.  :P
Τα εχεις μπερδεψει.Απο οτι φαινεται δεν εισαι αποφοιτος σεξουαλικης παιδειας  ;)

Oπως λες και εσυ δεν γινεται να γινουμε ολοι αποφοιτoι πανεπιστημιων ;)

theoctapus είπε:
Δεν είναι αλλά με μέτρο μην τυφλωθείς.  :P
;D ;D ;D

Kαλα ρε Πανολυδιε πριν λιγες ημερες ηθελες να αποχωρησεις και να σβησεις και ολα τα ποστ σου....τοση ΑΓΑΠΗ  βρηκες εδω μεσα και επεστρεψες δριμύτερος? ;D

panoslydios είπε:
Τα εχεις μπερδεψει.Απο οτι φαινεται δεν εισαι αποφοιτος σεξουαλικης παιδειας  ;)
Εε τι να κάνουμε, είναι το μόνο μάθημα που ΔΕΝ θέλω να περάσω, ειδικά τώρα που έχει και πρακτική εργασία, λίγο field work βρε αδερφέ.  ;D

Επρεπε  να επιστρεψω για δυο λογους:

a)να βοηθησω το παιδι που ειχε πονο στα δαχτυλα του  απο το πιανο.

β)να αποτρεψω ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΥΠΟΥ

-''δεν γινεται να γινουμε ολοι αποφοιτοι πανεπιστημιων''

-''πρεπει να μαθαινουμε ολοι πολυ καλα ορθογραφια γιατι ειναι μεσο επικοινωνιας''.

Γι αυτο θα προσδωσω αυτη τη θετικη μου ενεργεια στο νημα για να κατευνασω και να εξουδετερωσω την αρνητικοτητα των ανθρωπων που ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ οπως ειναι ο νηματοθετης,ο superfunk και ο theoctapus

και τους συνιστω αρχισουν να ΑΓΑΠΟΥΝ.

Η αρνητικοτητα στα μυαλα μας μετουσιωνεται στον εξωτερικο κοσμο ως αρνητικοτητα και οδηγει στη μιζερια.

crap0000.png

Ευχαριστούμε τον panoslydios που επέστρεψε.

Ω panoslydios ράντισε απλόχερα γνώση στους ταπεινούς σου υποτελείς που ανέκαθεν ανέμεναν την επιστροφή σου.

Ω panoslydios διώξε τον σκοταδισμό του ακαδημαϊσμού.

Ω panoslydios βρες μας και μια γκόμενα να gamme.

panoslydios είπε:
Επρεπε  να επιστρεψω για δυο λογους:

Γι αυτο θα προσδωσω αυτη τη θετικη μου ενεργεια στο νημα για να κατευνασω και να εξουδετερωσω την αρνητικοτητα των ανθρωπων που ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ
Αχχ, μακάρι να μπορούσε να πεί το ίδιο και ο Schwarzenegger.  ;D ;D

Ill_Be_Back.jpg

β)να αποτρεψω ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΥΠΟΥ-''δεν γινεται να γινουμε ολοι αποφοιτοι πανεπιστημιων''

-''πρεπει να μαθαινουμε ολοι πολυ καλα ορθογραφια γιατι ειναι μεσο επικοινωνιας''.
αρκαϊδια απετρεψες... ;D μια και προσωπικα βροντοφωναζω οτι:

ΠΟΝΑΣ,ΠΟΝΑΣ,ΠΟΝΑΣ?ε?ε?ε?..  ;D

Επρεπε  να επιστρεψω για δυο λογους:Γι αυτο θα προσδωσω αυτη τη θετικη μου ενεργεια στο νημα για να κατευνασω και να εξουδετερωσω την αρνητικοτητα των ανθρωπων που ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ
Ναι αλλα ΕΜΑΣ μας ρωτησες αν σε θελουμε? ;D ;D

και τους συνιστω αρχισουν να ΑΓΑΠΟΥΝ.
κατι τετοιο εννοεις φιλως? ;D

atreu73 είπε:
Ω panoslydios βρες μας και μια γκόμενα να gamme.
Δεν χρειάζεται ρε 'συ, αφού μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου.  ;D

β)να αποτρεψω ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΥΠΟΥ

Έχεις ένα δίκιο, όλοι μα ΟΛΟΙ μπορούμε να τελειώσουμε ένα πανεπιστήμιο. Γιατί τώρα μερικοί δεν μπορούν να τελειώσουν ένα λύκειο ή τους φαίνεται δύσκολη η ύλη στο ΙΕΚ κομμωτικής είναι άλλη ιστορία.

Gdevelek ,superfunk,the octapus εχουν ενα κοινο: Δεν αγαπανε.

Οποτε αυτοπροσδιοριζονται μεσα απο εκεινο που μισουν!!!!!

Ο ενας την ανορθογραφια,ο αλλος το πως ο ελληνικος λαος

ειναι αχρηστος ωστε να βγαλει μια σχολη και παει λεγοντας.

Ομως εκεινο που εχουμε πραγματικα αναγκη δεν ειναι το ΜΙΣΟΣ!!!!!

Εστω οτι ειχες ελλειψη σε χαλκο ,θα επαιρνες ψευδαργυρο που ριχνει τα

επιπεδα του χαλκου?????!!!!!

Δεν εχουμε αναγκη το ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ,ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ!!

Σε αυτο το κοσμο ηρθαμε να περασουμε καλα οχι να φαμε ο ενας τον αλλο.

Έχεις ένα δίκιο, όλοι μα ΟΛΟΙ μπορούμε να τελειώσουμε ένα πανεπιστήμιο. Γιατί τώρα μερικοί δεν μπορούν να τελειώσουν ένα λύκειο ή τους φαίνεται δύσκολη η ύλη στο ΙΕΚ κομμωτικής είναι άλλη ιστορία.
Φιλως δεν ξερεις να αγαπας.....δηλαδη ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ΙΔΙΟΙ?

Δεν εχει το ιδιο μυαλο ο Einstein με τον.....Τσιπρα? ;D ;D

Φασιστομουτρο,ε φασιστομουτρο...

Gdevelek ,superfunk,the octapus εχουν ενα κοινο: Δεν αγαπανε.
δεν αγαπαμε κατι ΠΑΠΑΡΕΣ ,πανηλιθιους ,μπουρδολογους και ολημερις μαστουρωμενους σαν και του λογου σου,αυτους που αξιζουν την αγαπη μας μια χαρα τους αγαπαμε....μη φοβασαι....γινε ΑΝΘΡΩΠΟΣ για να σε αγαπησουμε...βλαμενε...ε βλαμενε... ;D

Superfunk είπε:
δεν αγαπαμε κατι ΠΑΠΑΡΕΣ ,πανηλιθιους ,μπουρδολογους και ολημερις μαστουρωμενους σαν και του λογου σου,αυτους που αξιζουν την αγαπη μας μια χαρα τους αγαπαμε....μη φοβασαι....γινε ΑΝΘΡΩΠΟΣ για να σε αγαπησουμε...βλαμενε...ε βλαμενε... ;D
Ωχ εσυ εισαι βαρυ πυροβολικο!!!!!

ALERT ALERT ΑΝΑΚΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!

Ξεκινα απο εδω: http://psychcentral.com/blog/archives/2013/05/23/self-love-is-not-a-crime-learning-to-love-yourself/

http://www.rawfoodrecipes.com/

Θαλασσα 2 φορες την ημερα για να αναπνεεις οξυγονο και ιωδιο!

Μπανιο με μιση κουπα πιπερι καγιεν για αιματωση-χαλαρωση ,.

Και πολλα αλλα.

Ο σκοπος σου πρεπει να ειναι τωρα να αποτοξινωθεις αφενος απο την οξυτητα της διατροφης σου και αφετερου απο την οξυτητα των σκεψεων σου.

panoslydios είπε:
Κάντο ρε Superfunk...να τινάξεις τις αιμοροϊδες!!!!!! ;D ;D

marathon είπε:
Κάντο ρε Superfunk...να τινάξεις τις αιμοροϊδες!!!!!! ;D ;D
δεν εχω αιμοροϊδες ρε πρωκτογερε...αλλα εχε χαρη που σε ΑΓΑΠΑΩ..

Ελα πες στον ΒΛΑΜΜΕΝΟ...ποσο πολυ αγαπητικος γινομαι με κανονικους ανθρωπους... ;D ;D

οντως εχεις ΕΣΥ τεραστια αναγκη θεραπειας...ακου λοιπον τι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις...

θα κοψεις με ενα ψαλιδι το καλωδιο που ενωνει το αμπαζουρ σου με την πριζα (κατω απο τον διακοπτη),μετα θα ξεγυμνωσεις τα καλωδια και θα τα εφαρμοσεις στα...οργανα της αγαπης σου....ΕΤΟΙΜΟΣ .... ;D...φυσικα ΔΕΝ θα βγαλεις το φις απο την πριζα γιατι τζαμπα κοπο θα κανεις... ;D

μετα τη θεραπεια μεχρι και πιτογυρο θα μπορεις να φας χωρις να βγαζεις αφρους απο το στομα....

panoslydios είπε:
Ωχ εσυ εισαι βαρυ πυροβολικο!!!!!

Ξεκινα απο εδω: http://psychcentral.com/blog/archives/2013/05/23/self-love-is-not-a-crime-learning-to-love-yourself/

http://www.rawfoodrecipes.com/

Θαλασσα 2 φορες την ημερα για να αναπνεεις οξυγονο και ιωδιο!

Και πολλα αλλα.

Ο σκοπος σου πρεπει να ειναι τωρα να αποτοξινωθεις αφενος απο την οξυτητα της διατροφης σου και αφετερου απο την οξυτητα των σκεψεων σου.
Το πιο γαμάτο πόστ στην ιστορία του noiz, t;elow.

Σημ: Ας τα χωρίσει ένας mod ρε παιδιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back