χαχα, μα γιατι να το παρουσιασω ως τριτου δλδ; σιγα.Κανιμώθριος είπε:@meet-sos Ευτυχώς εσύ παρουσιάζεις το κομμάτι ως δικό σου έργο και όχι:
"..Παιδιά ανακάλυψα τυχαία ένα κομμάτι,το έχω ακούσει 5 συνεχόμενες φορές,
απίστευτα κόλπα στην κιθάρα,δεν γράφονται τέτοια κομμάτια κάθε μέρα.."
![]()
![]()
Το κομμάτι είναι πολύ μακριά από τα χωράφια μου.
Αν έπρεπε να γράψω κάτι, για να μην είμαι τελείως οff-topic, θα σου επεσήμανα κάποια στοιχεία όσο αφορά τα πατήματα της φωνής,που ίσως ένας καθηγητής φωνητικής να σε βοηθούσε να βελτιώσεις.
(Δεν είμαι καθηγητικής φωνητικής)
Επίσης η κιθάρα που κάνει το μικρό σολάκι της εισαγωγής που επαναλαμβάνεται και μέσα στο κομμάτι,όπως και κάποια άλλα πράγματα που αφορούν την παραγωγή επιδέχονται βελτίωσης.
Μπράβο για το όλο εγχείρημα και την πρόθεσή σου να το μοιραστείς μαζί μας.
και τραγουδας ΣΤΕΛΙΟ?Εχεις δικιο για τα της φωνης, αλλα δεν ειμαι τραγουδιστης.
Γιατί να μην τραγουδάει Στέλιο ή οτιδήποτε άλλο τον ευχαριστεί;Superfunk είπε:και τραγουδας ΣΤΕΛΙΟ?
Συμφωνώ με αυτή τη προτροπή, μολονότι είμαι Καζαντζιδικός μέχρι ψόφο.Κανιμώθριος είπε:Γιατί να μην τραγουδάει Στέλιο ή οτιδήποτε άλλο τον ευχαριστεί;
Δεν νομίζω ότι προσβάλλει κανέναν,ούτε ισχυρίστηκε ότι είναι ο διάδοχος του Καζαντζίδη,
ούτε καν ότι είναι τραγουδιστής.
Ας τα βλέπουμε λίγο πιο χαλαρά τα clipάκια που ανεβαίνουν..
Με ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελεσματα θες να πεις... ;DΠάντως, ας πούμε και Δεληβοριάδες και Πασχαλίδηδες, για παράδειγμα, έχουν διασκευάσει Χατζιδάκηδες και Ξυλούρηδες, αντίστοιχα, χωρίς να έχουν (παρά την φήμη και τον επαγγελματισμό τους) τον πλήρη ορισμό του τραγουδιστή. Με σχετική / αρκετή επιτυχία, μάλιστα.
Συγγνώμη για το off topic αλλά πια κομμάτια του Χατζιδάκι και του Ξυλούρη διασκευάστηκαν?meet-sos είπε:Πάντως, ας πούμε και Δεληβοριάδες και Πασχαλίδηδες, για παράδειγμα, έχουν διασκευάσει Χατζιδάκηδες και Ξυλούρηδες, αντίστοιχα, χωρίς να έχουν (παρά την φήμη και τον επαγγελματισμό τους) τον πλήρη ορισμό του τραγουδιστή. Με σχετική / αρκετή επιτυχία, μάλιστα.
Από Δεληβοριά του Χατζιδάκι, αυτόfunky_bassman είπε:Συγγνώμη για το off topic αλλά πια κομμάτια του Χατζιδάκι και του Ξυλούρη διασκευάστηκαν?
Δεκτές όλες οι απόψεις, αλλά... μήπως υπερβάλλεις λίγο??Superfunk είπε:Με ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελεσματα θες να πεις... ;D
Σε ολα τα αλλα που λες παω πασο..
Η ατμοσφαιρα του κομματιου παντως δεν ειναι ασχημη αν και τετοια επιχειρηματα (μοντερνα τριπ χοπ μπητακια και λουπες μαζι με λαϊκο ασμα εχουν γινει πολλες φορες και δεν ειναι πλεον τιποτα το ιδιαιτερο)
Ισχύει, αλλά δεν ήρθα εγώ από το πουθενά για να αλλάξω τη μουσική και να φέρω στην πολύπαθη πατρίδα μας την απόλυτη πρωτοτυπία. Απλά είπα ότι όλοι οι άλλοι, το συγκεκριμένο, το είχαν κάνει λαϊκό-χασάπικο και απλά δεν το έκανα έτσι κι εγώ. Οχι, πως το έκανα σαν την απόλυτη καινοτομία.(μοντερνα τριπ χοπ μπητακια και λουπες μαζι με λαϊκο ασμα εχουν γινει πολλες φορες και δεν ειναι πλεον τιποτα το ιδιαιτερο)
Επηρεασμένος ναι, μαθητής ουδέποτε ήταν.funky_bassman είπε:Όσο για τον Δεληβοριά μην ξεχνάς πως ήταν ΜΑΘΗΤΗΣ του Χατζηδάκι οπότε προφανώς ήταν εμφανέστατα επηρεασμένος...
Σε μία συνέντευξή του θυμάμαι πως είχε αναφερθεί στην περίοδο που ήταν μαθητής του Χατζιδάκι και το πως τον βοήθησε ο Χατζιδάκις να κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική!! Τώρα τι να σου πω... Από ότι διαβάζω στο νετ τώρα αναφέρει μόνο τη βοήθεια του Χατζιδάκι... Ίσως να τον αγαπούσε τόσο που και μόνο που πέρασε κάποιες μέρες μαζί του να θεώρησε ότι μαθήτευσε δίπλα του!!! Δεν μπορώ να το γνωρίζωJazzjoker είπε:Επηρεασμένος ναι, μαθητής ουδέποτε ήταν.
Mήπως πρέπει να πιάσουμε και καμιά δουλειά στις φάμπρικες του Ντίσελντορφ για να αποτολμήσουμε να διασκευάσουμε Καζαντζίδη;studio54GR είπε:Καζαντζίδη τραγουδάμε μόνο όταν τον νιώθουμε και η φωνή μας δεν βγαίνει από το λαιμό και το στόμα μας.