Όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι...

Γιώργο δεν πέφτουν τυχαία στα χέρια μας πράσινες κιθάρες ρε συ. Πες τα όλα τώρα 

Πες τα όλα τώρα 

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια... Δλδ εσύ εάν έβλεπες αυτό το χρώμα, τι θα έκανες???  ?

Screenshot_2023-09-01-19-22-32-362_com.miui.gallery-edit.jpg

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν το χρώμα είναι μαριχουανί ή κανναβί... ???

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια... Δλδ εσύ εάν έβλεπες αυτό το χρώμα, τι θα έκανες???  ?

Προβολή συνημμένου 38221
Εγώ θα την αγόραζα άμεσα. Θα μου πεις "τι να την κάνεις ωρέ, που δεν ξέρεις ούτε πόσες χορδές έχει?" ?

Δεν έχει σημασία, πάνω στον τοίχο θα φαίνεται μούρλια.? Το χρωματάκι τα σπάει. Μεγειά.?

ESP?

Μεγειές και καλόπαιχτη.

Καλορίζικη και καλοπαιχτη.

Θα σου έστελνα τις επόμενες μέρες να σε ρωτήσω τι αποφάσισες. Με είχε φάει η περιέργεια. 

ESP?

Μεγειές και καλόπαιχτη.

Ευχαριστώ Στρατο!

Η κλασική EC1000 είναι.

Καλορίζικη και καλοπαιχτη.

Θα σου έστελνα τις επόμενες μέρες να σε ρωτήσω τι αποφάσισες. Με είχε φάει η περιέργεια. 

Είμαι πιο γρήγορος και από τη σκιά μου.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Δλδ εσύ εάν έβλεπες αυτό το χρώμα, τι θα έκανες???  ?
Χολντ δατ θωτ, πληιζ.

Εννοείται καλοτάξιδη, και να την ακούμε συχνά σε νέες περιπέτειες!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιώργη καλόπαικτη η κιθάρα ρε συ, καλές σολιές.

Να πω την αλήθεια δεν χώνεψα ποτέ την ESP σαν εταιρία. Την συνέδεσα πάντα με μεταλλοκίθαρα. Και είπε σε καφέ σε εναν φίλο μου ο Gus G "they treated me like major assholes". Εκεί δεν τους χώνεψα ακόμα περισσότερο 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιώργη καλόπαικτη η κιθάρα ρε συ, καλές σολιές.

Να πω την αλήθεια δεν χώνεψα ποτέ την ESP σαν εταιρία. Την συνέδεσα πάντα με μεταλλοκίθαρα. Και είπε σε καφέ σε εναν φίλο μου ο Gus G "they treated me like major assholes". Εκεί δεν τους χώνεψα ακόμα περισσότερο 
Την esp την λάτρευα μέχρι μέσα 2000, τότε που ο Λιόλιος είχε ένα κάρο μοντέλα με καστομ σπεξ , εκτός καταλόγου . 

Μας τρεχαν τα σάλια κάθε φορά που ανεβαίναμε Θεσσαλονίκη

Μετά άρχισα να απορρω τι κάνουν με το μάρκετινγκ της εταιρείας κ την κατεύθυνση των μοντέλων της. Το πήγαν προς το πολύ μέταλ όντως , αλλά η σρεντο ποζερικη σκηνη που τους έκανε γνωστούς, δεν υπήρχε πλέον κ εξάλλου τίποτα δε πούλαγε όσο οι Μεταλλικα.

Αλλά έχω μια απορία... Αγγλικά μιλάτε όταν πίνετε καφέ εκεί ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back