oRANge VS λαμπα

Έλεος! μόλις μπήκα θέλοντας να ρωτήσω κάτι παρόμοιο - δηλαδή την ίδια σύγκριση αλλά με άλλα προιόντα! πειράζει να τα παραθέσω κι εγώ εδω πέρα?

http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_30.htm

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5g112.htm

είδα την πρόταση για τη λάμπα σε ένα ποστ του Superfunk και είπα να ρωτίσω κατά πόσον συγκρίνεται... μπορεί να ανταποκριθεί σε σκληρές καταστάσεις η λάμπα (Death metal δηλαδή) με το κατάλληλο πετάλι έστω?

Για Practice στο σπιτι το θελω αλλα αν μπορει να με βγαλει και σε live εχει καλώς!
μια χαρα θα σε βγαλει (για αυτο αλλωστε υπαρχουν τα μικροφωνα και τα pa στο live.

οσο για ποιοτητα ηχου με καλες λυχνιες ο δικος μου στεκεται ανετα και διπλα στον Μesa αλλα και στον KOCH μου.

(Death metal δηλαδή) με το κατάλληλο πετάλι έστω?

οχι δεν σου κανει εχω δει ποτε μου death metal συγκροτημα να παιζει με 1 Χ 12  ενισχυτη με EL84.  ;)

ο πρωτος να παρει λαμπα, ο δευτερος moddelling ...τελος! :d

next please!

εγώ δεν χρειάζομαι το "γιατί" πάντως, είχα ψιλοϋποψιαστεί πως δεν παίζει να ανταποκρίνεται. άρα επιστρέφουμε στα τρανζίστορ και αφήνουμε τη λάμπα για τώρα. Το Line6 τον έχω ακούσει από κοντά και είναι άψογος... ευχαριστώ!!!

BARoN είπε:
:p Στο λυκειο μας λενε να λεμε συνεχεια το "γιατι".... :-\
ισως δεν καταλαβες τι λεμε τοση ωρα.να στο πω πιο απλα λοιπον... ;D  αν ο ενισχυτης ΔΕΝ ειναι λαμπα.... ειναι της ΠΛΑΚΑΣ (με ελαχιστες εξαιρεσεις οπως TECH 21 ),σοβαρο κιθαριστικο ηχο (σε οποιοδηποτε ειδος) θα βγαλεις ΜΟΝΟ με εναν καλο λαμπατο ενισχυτη ,επιπλεον εισαι τυχερος γιατι με την ειδοδο των ...σχιστοματηδων στο χωρο πλεον με ΕΛΑΧΙΣΤΑ χρηματα μπορεις να αγορασεις αξιοπρεπεστατους  λαμπατους ενισχυτες που κανουν για ολα τα ειδη μουσικης. ;)

(λίγο offtopic, sorry)

@Superfunk: Από πού προμηθεύεσαι λάμπες και ποιες προτείνεις απ' όσες έχεις δοκιμάσει; Αν μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα και για τον Koch Studiotone (αυτόν έχω), ακόμα καλύτερα. Thanks!

JJ βαζω πια σε ολους μου τους ενισχυτες (με εξαιρεση τον Mesa Boogie μου που φοραει οταν χρησιμοποιειται σε ηχογραφησεις ενα πανακριβο NOS 7581A PHILIPS & οταν δεν χρησιμοποιειται ενα σετ TAD STR (με το οποιο μου ηρθε οταν τον απεκτησα και δεν ειναι καθολου κακο δεν ειναι βεβαια 7581Α αλλα κανει δουλεια).

Τις jj τις περνω απο εδω

www.guitars.gr  

στον STUDIOTONE εχω στην V1  μια  12AU7,στην V2+V3 12AX7 & φυσικα στις τελικες  EL 84 Duet matched ;)

Nαι αλλα ακουσα οτι ακομα και με πεταλ..ο ηχος του hb δεν κανει για metal..

καλα .....ακουσες

(τρια ποστ παραπανω):

Παράθεση

(Death metal δηλαδή) με το κατάλληλο πετάλι έστω?

οχι δεν σου κανει εχω δει ποτε μου death metal συγκροτημα να παιζει με 1 Χ 12  ενισχυτη με EL84. Wink

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back