Orange Jam Video

John Papaducci

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αυτό είναι το take μου για το orange jam..Ελπίζω να σας αρέσει..

Η άνεση σου σου είναι αποκαρδιωτική για εμάς τους υπόλοιπους  ;)

Υ.Γ. Βλέπω άφησες μούσι Δημητράκη  ;D ;D ;D ;D (παλιά διαφήμηση, χωρίς ίχνος προσβολής)

Φανταστικό παίξιμο. Κάθε φορά που βλέπω βίντεο σου δε μπορώ να συνειδητοποιήσω οτι παίζεις με τόση άνεση τόσο δύσκολες φράσεις και βγάζεις τόσο καθαρό ήχο. Μπράβο σου για ακόμη μία φορα. Δέ ξέρω εάν το κλίπ είναι για κάποια συμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό ή κάτι τέτοιο πάντως εαν είναι καλή τύχη.

Περιμένουμε και κανένα original track :)

Γιαννη για αλλη μια φορα καταπληκτικος!!!!!!!!!!!!!...δεν εχω να πω κατι αλλο...ως συνηθως δηλαδη οταν βλεπω τα βιντεο σου :)

Εκπληκτικό παίξιμο και φοβερός ήχος!

Ωραίος ο Πετρούκιος !!  ;) ;) Μου άρεσε... Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω όμως? Πως μαθαίνεις για όλους αυτούς τους διαγωνισμούς? Πραγματικά το έχω απορία από που τους μαθαίνεις. Καλή επιτυχία πάντως.

Κάθε φορά που ανεβάζει κάτι ο Γιάννης ντρέπομαι να πιάσω την κιθάρα.

Πολύ καλός στα πάντα.

Σας ευχαριστώ παιδιά.Χαίρομαι που σας άρεσε.Καλή χρονιά να έχουμε!!

govanmaniac είπε:
Πως μαθαίνεις για όλους αυτούς τους διαγωνισμούς?
Κοίτα να δεις, το συγκεκριμένο δεν είναι για διαγωνισμό, πάντως γενικά σχετικά με τους διαγωνισμούς κοιτάω στο net και συνήθως όλο και κάτι εμφανίζεται..

Υ.Γ. Βλέπω άφησες μούσι Δημητράκη  ;D ;D ;D ;D (παλιά διαφήμηση, χωρίς ίχνος προσβολής)
Κανένα πρόβλημα..απλά πιάσανε τα κρύα του χειμώνα.. ;D

Περιμένουμε και κανένα original track :)
το επόμενο video λογικά μέσα στο μήνα, αρχές επόμενου θα είναι μία δική μου σύνθεση..

Έχεις ξεκινήσει από κλασσική; Πατάς τα τάστα με απόλυτα σωστό τρόπο.

gdevelek είπε:
Έχεις ξεκινήσει από κλασσική; Πατάς τα τάστα με απόλυτα σωστό τρόπο.
Αυτό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο και χωρίς να έχει ξεκινήσει κάποιος με κλασική..! :)

φιλτατε John Papaduci ενα μεγαλο μπραβο. Eχω παρακολουθησει και παλαιοτερα βιντεο σου.

Πολυ πολυ καλη γνωση του στυλ που παιζεις και πεντακαθαρο παιξιμο. Συγχαρητηρια μαν!

Καλη συνεχεια :)

Vegeterian είπε:
...παίζεις με τόση άνεση τόσο δύσκολες φράσεις και βγάζεις τόσο καθαρό ήχο. Μπράβο σου για ακόμη μία φορα.
Aυτο.

φιλε μου πραγματικα χαιρομαι που βλεπω ενα ανθρωπο που εχει μελετησει τοσο προσπαθει συνεχεια και περα απο καταπλικτικη τεχνικη εχει να πει πολλα!

μπραβο σου και σου ευχομαι τα καλυτερα!

Ας πούμε και ένα αρνητικό!! Το οποίο προέκυψε επειδή το άκουσα πολλές φορές.

Αυτή η διαδοχή αργού παιξίματος γρήγορου  επειδή γίνεται κάπως επαναλάμβανόμενη σαν φόρμα είναι κάπως βαρετό για μένα. Περίμενα να με ''κοροιδέψεις'' κάπου και να μην ακολουθήσεις αυτό που ''τηρούσες'' από την αρχή.

Καλή συνέχεια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back