- Πόντοι
- 16
Απο τα πιο ευστοχα σχολια που εχω ακουσει για το θεμα... πολυ γελασα ;DJasemeister είπε:Βαγγέλη μη σκας τουλάχιστον την ξανάπιασες την εξάχορδη θεά.
Επίσης γι'αυτό έχουμε το Wasting Love και το Nothing Else Matters για να μη χρειάζεται να διαπράττουμε ιεροσυλίες παίζοντας Χατζί.8)
Εσυ παιζεις καλυτερα SRV?alderbody είπε:οσον αφορα στο δευτερο, ας του πει καποιος οτι αλλο SRV και αλλο metal...
τι απαραδεκτα μεταλογκαζα ειναι αυτα πανω σε τετοιο κομματι? >>
>
αισχος!
θα τριζουν τα κοκαλα του stevie...
οκ εχει χερι ο μικρος, αλλα και λιγος σεβασμος δε βλαπτει... ;D
ο πρωτος με την Tele δεν συγκρινεται!
αααααλλο groove και πολυ καλυτερο feeling και δεσιμο με το οργανο.
να σου ζησει ρε SF!!!... ;D ;D ;D ;D
Εχω να πω όμως οτι ισχύει και το αντίθετο με αυτό που λέει ο vagelis92 παραπάνω. Μπορεί αυτός να ξενέρωσε με αυτό που του είπε η γκόμενα αλλά πόσοι άλλοι άραγε ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα για να παίξουν Χατζ και να πουλήσουν λίγη μουρίτσα στη γκόμενα. Βέβαια από αυτό, μπορούν να βγουν και καλοί κιθαρίστες δεν το συζητώ. Το θέμα είναι να αρχίσει κάποιος να παίζει και στη πορεία πιστεύω θα πάρει τα σωστά ακούσματα.vagelis92 είπε:Ημουν απλά μικρός και αθώος και δεν ήξερα ότι με αυτά πεφτουν οι κοπελίτσες της ηλικίας και επειδή τον σιχαινόμουν τον μάστορα ούτε έκατσα να ασχοληθώ ποτέ! αααααααααχ τι να πεις.... πίκρα ο πατέρας μου όταν του είπα οτι σταματάω λόγω Χατζηγιάννη..! ;D ;D