καλο ειναι λοιπον εκτος των θεωρητικων συζητησεων και των αμπελοφιλοσοφιων που κατα καιρους υπαρχουν εδω μεσα να αρχισουμε να δουλευουμε και καπως πιο σοβαρα και δημιουργικα με ολα αυτα τα απιστευτα πραγματικα προγραμματα που διαθετουμε...
Να και κάτι που συμφωνούμε απόλυτα...
Αν δουλέψεις λοιπόν "σοβαρά" θα μάθεις και για το OMF format που σίγουρα διαθέτει το sx αλλά και για τον τρόπο που μπορεί να δουλέψει εργονομικά το freeze' date='
αποφευγοντας να δυσκολευεις την ζωή σου και κατ επέκταση τους ανυποψίαστους πελάτες σου αν είσαι επαγγελματίας...
Τον τρόπο χρήσης που ανέφερα παραπάνω για την μετατροπή midi πληροφορίας σε audio δεδομένα (με την επιφύλαξη της ταυτόσημης συμπεριφοράς του) ΚΑΙ τον χρησιμοποιώ στο sonar γρήγορα εύκολα και με τα νεύρα των πελατών μου στην θέση τους ΚΑΙ καλύπτει τόσο απλά τις περιπτώσεις που αναφέρεις (λέω κι εγώ τι θ' ακούσω, πάντα είμαι ανοιχτός να μάθω κάτι καινούργιο...).
Τώρα αν δεν μπορεί όντως να εφαρμοστεί στο sx (που δεν νομίζω) και τον χρειάζεσαι συχνά, άλλαξέ daw...
αλλά πρόσεχε τι λες, γιατί το κάθε παιδί που ζητάει πληροφορίες εδώ χρήζει σεβασμού...
δεν θα πάρεις και παράσημο αν πεις κάτι για να το πεις...
ή τουλάχιστον κάνε ότι αρκετοί εδώ -μαζί κι εγώ- ανεξαρτήτως ποιοι είμαστε και που δεν μπορείς να ξέρεις...
ανέφερέ το με επιφύλαξη και ζήτα επιβεβαίωση από κάποιον που ίσως στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζει κάτι παραπάνω...
κι έτσι αν καμμιά φορά μπερδεύουμε κάνα φίλο προσπαθώντας να τον βοηθήσουμε θα μας συγχωρήσει γιατί δεν φταίμε πάντα...
ΥΓ. Α, κι αυτή την φορά (σε αντίθεση με την προηγούμενη), ναι έχω σκωπτική διάθεση (μόνο για σένα κι όχι για τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στην κουβέντα), απλά δεν ξαναχαλάω την ζαχαρένια μου...Αν θες να μάθεις περισσότερα τηλεφώνα μου...δεν θα χάσεις...έχω όλη την καλή διάθεση να σου εξηγήσω και να σου λύσω τυχόν απορίες σου... απλά το πολύ ανούσιο -απαντώντας σε αυτονόητα σε δήθεν γνώστες- γράψιμο, με έχει κουράσει...
τα ίδια με τον ανεκδιήγητο go_forth και τα παλαβά του περί ακουστικών και το υφάκι, δεν τα ξαναπερνάω... :lol:[/quote']
npap...
-αν ειχες παρατηρησει και προσεξει το ερωτημα του chaostar και την ροη της κουβεντας θα δεις οτι μαλλον εγω σεβαστηκα περισσοτερο τον chaostar,γιατι εδωσα προσοχη στο προβλημα του και απαντησα εξ'αρχης σε οτι ρωτουσε,σε αντιθεση με εσενα που βιαστηκες να απαντησεις χωρις ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ CUBASE SX!!προς θεου...!!!εγω αν δεν ημουν χρηστης του sonar(poy den eimai...) ουτε που θα ακουμπαγα ενα σχετικο με αυτο το προγραμμα θεμα..!!απλα φαινεται ηθελες και εσυ να πεις κατι..ετσι για να δωσεις μια ανασα και κουραγιο στον εαυτο σου με τα τοσα υπαρξιακα προβληματα,προβληματα αναγνωρισης και προβληματα επιθετικοτητας που δειχνεις να διαθετεις...
--σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτος που μπερδεψε τον chaostar....(για σκεψου ωριμα μηπως ησουν εσυ αυτος..??)...ισα-ισα απο οτι ειδες βοηθηθηκε με αυτα που του ειπα και οχι με αυτα που προτεινες εσυ...και αυτο μαλλον σε πειραξε πολυ απο οτι φαινεται..
--ρωτησες για ποιο λογο μπορει να θελει να κανει κανεις ενα track που κανει audio export,να το κανει import επειτα στι ιδιο project...και σε αυτο ακριβως σου απαντησα...και εγω οπως και αλλοι....αυτη την ερωτηση εκανες,σε αυτη απαντησαμε...αν τωρα η ερωτηση σου ειχε διαφορες συνθηκες η περιορισμους οι οποιοι θα μας βοηθουσαν να την καταλαβουμε καλυτερα,μαθε απλα την επομενη φορα να εκφραζεσαι καλυτερα..
--ο τροπος αυτος που σου ανεφερα για την μεταφορα καποιων vsts σε studios(κανοντας τα export ενα-ενα...) ειναι ο τροπος που ζητανε ολοι οι σοβαροι ηχοληπτες σε μια τελειωμενη απο ενορχηστρωτικης αποψεως δουλεια,για να κανουν την μιξη...και μιλαμε για ηχοληπτες και για studios που περναει ολη η σοβαρη ελληνικη δισκογραφια... 8) 8)
--το freeze δεν καλυπτει τις περιπτωσεις που ανεφερα...μαλλον δεν καταλαβες σωστα...
--οι πελατες μου δεν ειναι ανυποψιαστοι...ισα-ισα ειναι πολυ υποψιασμενοι...γι'αυτο και με προτιμουν :lol: :lol: :lol:
--ασε λιγο στην ακρη αυτο το υπεροπτικο,''τα ξερω ολα'',προσβλητικο υφακι που πολυ συχνα εχεις...δεν εχουμε αναγκη απο τετοιου ειδους μεντορες.(ακου εκει αν εχω αποριες να σου τηλεφωνησω για να μου εξηγησεις αποριες μου και να με βοηθησεις..!!)μαθε οτι δεν δικαιολογειται ουτε στηριζεις καποια λανθασμενη κριση σου οσο και αν προσπαθεις να υποτιμισεις καποιον με την επιθετικοτητα και τις αερολογιες σου.
-- :roll: :roll:
--σταματα οταν καταλαβαινεις οτι εχεις κανει λαθος σε κατι να επιτιθεσσαι με λυσσα σε οποιον το παιρνει χαμπαρι....φιλικα
:wink: :wink:
θα ηθελα πολυ να καταλαβεις αυτα που σου γραφω και να μην το τραβηξεις παλι πολυ το θεμα...δεν μπαινω εδω μεσα για να κοκκορομαχω... :lol: :lol: :lol: