Το πρωτο κομματι απο το νεο δισκο που κυκλοφορει το Σεπτεμβριο Opeth - The Devil's Orchard (Stereogum Premiere) New Song in High Quality
Πάντως το έχει δηλώσει ότι o δίσκος δε θα έχει καθόλου brutal φωνητικά.Mike G είπε:Eλπίζω να μη το γυρίσει πολύ στα 70s και ξεχάσει και το death μέταλ.Αντικειμενικά καλό κομμάτι και σίγουρα Opeth αλλά ελπίζω τα death σημεία να είναι περισσότερα μιας και στο watershed είχαν μειωθεί αισθητά.
> > :'( :'(Dnightshade είπε:Πάντως το έχει δηλώσει ότι o δίσκος δε θα έχει καθόλου brutal φωνητικά.
Εξαιρετικό το κομμάτι και τα φωνητικά σούπερ.Vasmar είπε:Ίσως να είναι ο ιδανικός δίσκος Opeth για εμένα δηλαδή.
Εγώ=άτομο που ,δεν αντέχει ούτε λεπτό τα brutal φωνητικά ;D
Me too. Και ναι, είναι πολύ ωραίο το εξώφυλλο!Vasmar είπε:Ίσως να είναι ο ιδανικός δίσκος Opeth για εμένα δηλαδή.
Εγώ=άτομο που τρελαίνεται για τη μουσική των Opeth,αλλά δεν αντέχει ούτε λεπτό τα brutal φωνητικά ;D
Ειναι ηχογραφημενο αναλογικα γι'αυτο αυτη η ζεστασια .Αχ οι παλιες καλες μερες.Σε συνδιασμο μετους αναλογικους ηχους στα πληκτρα mellotron,hammond,electric piano απλα σπερνει.By the way Mellotron rules.Vasmar είπε:Απλά απίστευτος δίσκος..
Ο Akerfeldt είναι genius στη σύνθεση.
Επίσης μου αρέσει ιδιαίτερα η παραγωγή,έχει "ζεστασιά" κι αυθορμητισμό,δεν είναι η τυπική "boxed" metal παραγωγή