Ονόματα νέων συγκοτημάτων

Granule

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πολλοί από "εδώ μέσα" έχετε τα συγκροτήματά σας. Πιστεύω, αυθόρμητα και αυθαίρετα, οτι ίσως ελάχιστοι ανήκετε στο Status Quo της Ελληνικής σκηνής.

Όμως, υπάρχουν, θαρρώ, πολλές μπάντες νέες ώς επι το πλείστον οι οποίες, κατά την κρίση του καθενός, αξίζουν.

Το θέμα αυτό είναι να πούμε όσοι θέλουμε κάποια ονόματα νέεων συγκοτημάτων έτσι ώστε να συμβάλουμε με ένα πολύ πολύ μικρό λιθαράκι στο να δούμε κάποτε ένα σύμπακτο δίσκο στα ράφια ένος καταστήματος από εκείνη τη μπάντα που τόσο μας είχε αρέσει.

Αρχίζοντας, αυτοί που μου είχανε κάνει πολύ εντύπωση ήτανε οι Attico Minus (δεν θυμάμαι αν το γράφω σωστά αλλά έτσι προφερότανε). Σε κάποια φάση μοιράζανε δισκάκια τους στο Γκάζι σε κάτι συναυλιές.. αλλά έκτοτε έχασα τα ίχνη τους.

Α! Χωρίς να έχω ερευνήσει πολύ... δεν βρήκα παρόμοιο θέμα.

Αν πάραυτα υπάρχει, ένα λινκ και ας κλειδωθεί το παρών θέμα. :D

Και ένα δεύτερο...

Στο τζαζ φέστιβαλ στο Γκάζι, προπέρσινο ή περσινό δεν θυμάμαι, την ημέρα που θα εμφανιζότανε ο Erik Trufaz στην αρχή βγήκε μια Ελληνικά μπάντα με όνομα ΗΧΩΡ. Μου κάνανε τρομερή εντύπωση.

Είχανε στοιχεία από Tom Waits, μελωδίες που θύμιζαν Nino Rota και πολλούς πειραματισμούς. Είχανε πει οτι θα βγάλουνε ένα δισκάκι... Αλλά και αυτούς τους έχασα....

Εύλογη η αλλαγή τίτλου.

Μόνο που ήδη υπάρχει ένα θέμα με νέες μπάντες παιδιών απο το Noiz.

στην αρχή βγήκε μια Ελληνικά μπάντα με όνομα ΗΧΩΡ. Μου κάνανε τρομερή εντύπωση.
Είχανε στοιχεία από Tom Waits' date=' μελωδίες που θύμιζαν Nino Rota και πολλούς πειραματισμούς. Είχανε πει οτι θα βγάλουνε ένα δισκάκι... Αλλά και αυτούς τους έχασα....[/quote']

Λέγονται Ι.Χ.Ω.Ρ. και το album έχει ήδη κυκλοφορήσει στην candyflip. Αν θες τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Samples εδώ

Τα λέμε.

στην αρχή βγήκε μια Ελληνικά μπάντα με όνομα ΗΧΩΡ. Μου κάνανε τρομερή εντύπωση.
Είχανε στοιχεία από Tom Waits' date=' μελωδίες που θύμιζαν Nino Rota και πολλούς πειραματισμούς. Είχανε πει οτι θα βγάλουνε ένα δισκάκι... Αλλά και αυτούς τους έχασα....[/quote']

Λέγονται Ι.Χ.Ω.Ρ. και το album έχει ήδη κυκλοφορήσει στην candyflip. Αν θες τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Samples εδώ

Τα λέμε.
Χμμμ

Σίγουρα λέμε τους ίδιους...;

Αυτοί που είχα ακούσει εγώ δεν ήτανε "ηλεκτρονικοί".....

Φυσικά ντράμς. σαξόφωνα.. μελώντικες...

Δεν νομίζω οτι λέμε τους ίδιους.

acidfx καλά τα λεγες..

εγώ έκανα λάθος.

Ηώς quartet λέγονται και είναι πολύ καλοί!

Nαι οκ σορυ, δίκιο έχεις....

Επίσης με το συμπάθειο αλλά πώς γίνεται απ τα 9 ποστ αυτου του θρεντ τα 7 να είναι δικά σου;

Επίσης με το συμπάθειο αλλά πώς γίνεται απ τα 9 ποστ αυτου του θρεντ τα 7 να είναι δικά σου;
E;

Και...;

μέχρι το τωρινό ποστ μου είχες 8/10 ακόμα καλύτερο ποσοστό !! :lol:

σοβαρά τώρα μην ξεφύγει και αυτό το thread που ξεκίνησε με τόσο καλές προοπτικές... και ιχωρ και intravenus πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

μέχρι το τωρινό ποστ μου είχες 8/10 ακόμα καλύτερο ποσοστό !! :lol:
σοβαρά τώρα μην ξεφύγει και αυτό το thread που ξεκίνησε με τόσο καλές προοπτικές... και ιχωρ και intravenus πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Και οι Ηώς είναι πολύ καλοί. Ένας πόντος από μένα είναι οτι υπολογίζουν και τον ηχολήπτη τους ως μέρος του συγκροτήματος και ακόμα έχουν πολλές ιδέες για την χρήση οργάνων που δεν έχω ξαναδεί σε ελληνικό γκρούπ. Αν έχει ξαναδεί κανείς ας μας πεί μιας και θεωρώ πως τέτοιες προσπάθεις είναι ενδιαφέρουσες.

Υ.Γ.

Αν όντως δεν θες να ξεφύγει μην προκαλείς με σχόλεια όπως "μέχρι το τωρινό ποστ μου είχες 8/10 ακόμα καλύτερο ποσοστό !! :lol: "

Το έκανε ο panagiotis αλλά είπα να μην δώσω συνέχεια. Μάλλον τον πείραξε που άλλη μία φορά τον διόρθωσα. Αλλά δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πάρτυ του.

επίσης δεν είναι τόσο νέος αλλά είναι ένας Έλληνας μουσικός που αξίζει πραγματικά.....

Τάκης Μπαρμπέρης

www.myspace.com/takisbarberis

δεν ήταν σχόλιο, ήταν αστείο, εξού και το ":lol:" και το "σοβαρά τώρα..." στο ξεκίνημα της επόμενης πρότασης. δε νομίζω ότι υπήρχε πιο σαφής τρόπος να το εκφράσω και να μη παρεξηγηθώ ταυτόχρονα. πολύ trigger-happy είσαι φίλε...

όσον αφορά τους ήως δυσκολεύτηκα να βρω κάποιο sample. μπορείς να βοηθήσεις;

Δεν είναι ακριβώς νέοι...

και δεν είναι ακριβώς Έλληνες.... αλλά γείτονες.

Psychobelly παίζουν, και μιάς ο χορός της κοιλιάς τρέχει στο αίμα μας πιστεύω πως θα αρέσουν...

Όνομα...;

Baba Zula. :lol:

http://www.babazula.com/

edit\

για τους Baba Zula όσοι θέλουν samplew μπορούν να δούν εδώ:

http://www.babazula.com/sf-index-of-Video_Clips-cp-429_460.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν ήταν σχόλιο' date=' ήταν αστείο, εξού και το ":lol:" και το "σοβαρά τώρα..." στο ξεκίνημα της επόμενης πρότασης. δε νομίζω ότι υπήρχε πιο σαφής τρόπος να το εκφράσω και να μη παρεξηγηθώ ταυτόχρονα. πολύ trigger-happy είσαι φίλε...
όσον αφορά τους ήως δυσκολεύτηκα να βρω κάποιο sample. μπορείς να βοηθήσεις;[/quote']

Όχι δυστυχώς για το sample... και γω θα θελα.... :(

Είναι όμως Ηώς, ο τόνος στο Ω. Αυτό στο λέω γιατί αν ψάχνεις με τον τόνο στο Η ίσως δεν σου παρουσιάσει τίποτα χρήσιμα αποτελέσματα η αναζήτησή σου. Αγγλιστί Eos.

Υ.Γ.

Να σαι καλά για το triger happy... και μου είχε κάτσει αυτές τις μέρες τι σημαίνει (Morcheeba) και βαριόμουνα να ψάξω :D

Ξεφεύγει λίγο από τα "όρια" του θέματος....

αλλά μετά τους Baba Zula, που προσωπικά θεωρώ την προσπάθειά τους ιδιαίτερα αξιέπαινη και για αυτούς όσο για την χώρα τους και τον πολιτισμό τους, θεώρησα κάτι σαν χρέος μου να "διαφημήσω" ένα σχήμα, από τα τόσα που υπάρχουν σίγουρα αλλά δυστυχώς εγώ δεν τα γνωρίζω, το οποίο προσανατολίζεται σε αυτό που καλείται συχνα παραδοσιακή μουσική.

Χρυσοδάκτυλοι. Όσοι έχουν ακούσει πιστεύω δεν θα απορήσουν γιατί αυτός ο τίτλος.. τους αξίζει.

http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/02/xrysodaktiloi_dt.html

Trending...

Νέα θέματα

Back