Online Σύν-δημιουργία "Song No.3"

Καλημέρα σε όλους,

Ειμαι ο Κώστας που έκανα τα horn section, rhodes MKII και το mix 1 του Noiz Song Νο 2.

Θα ήθελα να συμμετέχω κα εγώ αλλά τα tracks του Fleamail στο pathfinder.gr δεν κατεβαίνουν με τίποτα (χρησημοποιώ εταιρική γραμμή MCI στα 34Mbps) και το download κάνει timeout συνεχώς.

Ισως θα πρέπει να βάζουμε τα tracks μας στο download του Noiz που λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστώ,

Κώστας.

Καλησπέρα,

Τί εγινε βρέ παιδιά ?

Ξεχάστηκε το θέμα ?

Ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω τα mp3 απο το link.

Θα τα βάλει κάποιος στο Noiz download παρακαλώ ?

Κώστας

Παιδια το κομματι τι απογινε; Θα το συνεχισετε; Ελεγα μηπως συνησφέρω καττιτις αλλα στα downloads δεν υπαρχει τπτ...

Καλησπέρα,

Μα πραγματικά τι έγινε, ξεχάστηκε το θέμα.......

Βρε παιδιά, ας βάλει κάποιος τα tracks κάπου που να μπορούμε τα τα κατεβάσουμε. Μόνο έτσι ισως "σπρώξουμε λίγο τη συν-δημιουργία αυτή.

Fleamail που είσαι ??????

Εάν θέλετε, έχω FTP server και μπορώ να σας δώσω ενα account να τα βάζουμε όλοι εκεί.

Λοιπόν θα κάνουμε κάτι ?????

Κώστας

Δεν υπάρχει πρόβλημα στα downloads.

Απλά το ενδιαφέρον έχει πέσει καπως... :?

Όλα τα μέρη που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να βρίσκονται σε ένα χώρο και όχι διάσπαρτα και αυτός είναι το Noiz.

Βλεπω το ενδιαφερον να αναθερμενεται. Μηπως να το συνεχισουμε το κομματακι;

Δεν άκουσα και εγώ κανένα σχόλιο για την μορφή που έδωσα κι εγω στο κομμάτι οπότε φαντάστηκα πως ξεχάστηκε... Μέσα πάντως για να συνεχιστεί

Λοιπόν μόλις την άκουσα την εκδοχή σου και γούσταρα απίστευτα! Ειδικά το τελείωμα!

Fleamail δεν κατάφερα να κατεβάσω κανένα από τα δικά σου, ούτε το αρχικό ούτε τα ξεχωριστά τρακς.

Μήπως γίνεται να ανέβουν τα τρακς στο noiz?? :? :roll:

Fleamail δεν κατάφερα να κατεβάσω κανένα από τα δικά σου' date=' ούτε το αρχικό ούτε τα ξεχωριστά τρακς.
[/quote']

Παρομοίως...

σορρυ για το update του θεματος αλλα μολις τωρα προσεξα ποσο παλιο ειναι.

γενικα προσπαθησα να τα κατεβασω αλλα δεν γινοταν. Λογικο ομως μ φαινετε να ειναι ανεβασμενα μετα απο τοσο καιρο.

Παιδιά, αφού τα τρακς του fleemail δεν είναι διαθέσιμα, δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνουμε.

Ας ξεκινήσει από την αρχή η φάση με τα τρακς κάποιου άλλου. Περιμένουμε την πρωτοβουλία κάποιου για να πάρει το θέμα μπρος.

Ετοιμαζω ενα θεματακι στο πιανο γυρω στα 3-4 λεπτα αν θελετα να μην ωαλω τπτ αλλο μεσα και να το δωσω για ομδικες απολαυσεις (μισο ειναι 4/4 και μισο 3/4)

Ειχα κατεβασει τοτε το mp3 και το εχω ακομα.

Αν ειναι να το συνεχισουμε να το ανεβασω.

Αν συμφωνει βεβαια και ο fleamail

Παιδιά, βλέπω να μας πιάνει μια... δυσκοιλιότητα με το θέμα! :wink: :lol:

Στο κάτω κάτω γιατί να υπάρχει μόνο ένα ομαδικό session?

Θα πρότεινα να ανεβάζει όποιος θεωρεί ότι έχει κάτι καλό και ανάλογα με το τι ενδιαφέρει τον καθένα, να συμμετέχει.

Απλώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι ο 'αρμόδιος' σε κάθε περίπτωση να επιλέγει κομμάτια και να μιξάρει... φαντάζομαι αυτός που ξεκινάει την κάθε προσπάθεια ή κάποιος που αυτός θα προτείνει.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back