Online Mixing & Mastering(Στην Ελλάδα με λογικές τιμές?)

Giannis2429

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα.

Ψάχνω στούντιο να στείλω κάποια κανάλια unmixed για μίξη και mastering.

Είδος : Minimal techno

Κάποια πρόταση?

Αν το πρόβλημα είναι η διαφήμιση (συγγνώμη δεν το σκέφτηκα) μπορείτε να μου στείλετε pm.

Και πάλι thanks

Giannis2429 είπε:
Αν το πρόβλημα είναι η διαφήμιση (συγγνώμη δεν το σκέφτηκα) μπορείτε να μου στείλετε pm.

Και πάλι thanks
Εννοείται πως μπορούμε να συζητάμε για τις τιμές μια υπηρεσίας όπως συζητάμε για τις τιμές ενός προϊόντος.  :)

Αρκεί να μη διαφημίζουμε εαυτούς ή άλλους.

Μακάρι να έχουμε απαντήσεις από όσους έχουν αγοράσει τέτοιες υπηρεσίες, αν και στο συγκεκριμένο πεδίο αμφιβάλω για το αν η εμπειρία του διπλανού θα είναι ασφαλής μπούσουλας για εμάς. Μπορεί ασφαλώς να κάνω λάθος αλλά εντύπωσή μου είναι ότι, ειδικά στην Ελλάδα, η κοστολόγηση τέτοιων υπηρεσιών γίνεται πιο χοντρικά. Με μια πιο project - oriented λογική συνήθως, αντί της χρέωσης ανά ώρα που βλέπω να κυριαρχεί στο εξωτερικό.

Earendil είπε:
Εννοείται πως μπορούμε να συζητάμε για τις τιμές μια υπηρεσίας όπως συζητάμε για τις τιμές ενός προϊόντος.  :)

Αρκεί να μη διαφημίζουμε εαυτούς ή άλλους.

Μακάρι να έχουμε απαντήσεις από όσους έχουν αγοράσει τέτοιες υπηρεσίες, αν και στο συγκεκριμένο πεδίο αμφιβάλω για το αν η εμπειρία του διπλανού θα είναι ασφαλής μπούσουλας για εμάς. Μπορεί ασφαλώς να κάνω λάθος αλλά εντύπωσή μου είναι ότι, ειδικά στην Ελλάδα, η κοστολόγηση τέτοιων υπηρεσιών γίνεται πιο χοντρικά. Με μια πιο project - oriented λογική συνήθως, αντί της χρέωσης ανά ώρα που βλέπω να κυριαρχεί στο εξωτερικό.
Έχεις υπόψιν σου κάτι από εξωτερικό να μου προτείνεις;

Giannis2429 είπε:
Κάποιος; Κάτι;;
σε κάποια φάση, νομίζω, ότι τα flow recordings προσέφεραν online υπηρεσίες..κάνε μια ερώτηση (αν και δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά genres, από αυτά που ανέφερες)

https://www.facebook.com/flowrecordings/

:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back