- Πόντοι
- 16
Δεν βλεπω τι εχει να ζηλεψει το one spot απο αυτο' date='εκτος βεβαια απο την τιμη του που ειναι διπλασια 8O[/quote']Στην τιμή όμως συμπεριλαμβάνονται και daisy chain και μεταφορικά.
Τι προβλήματα? Μη μου λές τέτοια! Μόλις ετοιμαζόμουν να κάνω παραγγελία!Αν το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει κι εμάς!
Θα ήθελα να το πάρω γιατί με το Onespot έχω κάποια προβλήματα θορύβου..
Λοιπόν έχω στη σειρά μου rocktron austin gold overdrive, vox distortion booster, eh big muff, eh pulsar, marshall supervibe, boss dd3 και Digitech digidelay.Τι προβλήματα? Μη μου λές τέτοια! Μόλις ετοιμαζόμουν να κάνω παραγγελία!Αν το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει κι εμάς!
Θα ήθελα να το πάρω γιατί με το Onespot έχω κάποια προβλήματα θορύβου..
Είχατε και άλλοι ανάλογα προβλήματα?
Και παλι κοστιζει πολυ παραπανω αν σκεφτεις οτι 50 λιρες ειναι 70 ευρω & το 1-spot κανει 22 ευρω (πες και 25 για μεταφορικα τα οποια μπορεις να μοιραστεις σε μια παραγγελια η να το παρεις απο το ebay με χαμηλα μεταφορικα) τα daisy chain κανουν 4 ευρω το πολυ.Δεν βλεπω τι εχει να ζηλεψει το one spot απο αυτο' date='εκτος βεβαια απο την τιμη του που ειναι διπλασια 8O[/quote']Στην τιμή όμως συμπεριλαμβάνονται και daisy chain και μεταφορικά.
Να δωσω παραπανω & να αγορασω ενα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ οταν μπορω να αγορασω το original? 8O
no thanx!! :lol:
Προσωπικα εδωκαι πολλα χρονια οδηγω 15 πεταλια με ενα One spot χωρις κανενα θορυβο & κανενα προβλημα (το ιδιο & οι περισσοτεροι γνωστοι μου)