1) Δε θελω ολοκληρο το συστημα ελεγχου του Ο.Μ. Αλλα μονο τον ελεγχο της εντασης που παιζει το αριστερο χερι. Με λίγα λόγια ενα κοντρολερ της εντασης που ανταποκρινεται στην πιεση.bloody_sunday είπε:1) Πέρα από αυτά που προαναφέρθηκαν στο θρεντ, δεν γνωρίζω κάποιο controller φτυστό με αυτό του Martenot (με δαχτυλιδάκι, σύρμα και pressure sensitive pad).
Όμως για το (3) μπορείς να προμηθευτείς το φοβερό Eowave Ribbon (http://www.eowave.com/instruments.php?prod=78) που έχει πολλά πλεονεκτήματα:
ελέγχει pitch & volume,
έχει ενσωματωμένο συνθ (με ένα οscillator και pad για το modulation section),
και 2 CV out (ένα για pitch κι ένα για volume),
και διαθέτει απευθείας USB προς midi έλεγχο,
...και καγκουροφωτάκια ;D ;D,
Ίσως όμως βρεις τον έλεγχο της έντασης με το δάχτυλο δύσκολo ή μη πρακτικό. Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα ένα volume pedal μετά το συνθ.
Additional CV control:
The VOLUME jack on the side panel is a CV input for external control of the Output level. The jack accepts a positive control voltage from 0 to 5 Volts, or an expression pedal like the Moog EP-2. A voltage of 0 volts
silences the LP, and a voltage of 5 volts corresponds to the output level set by the VOLUME control knob.
διορθωνω...θα στελνει μηνυματα pitch μεσω midi απο το ribbon και volume παλι μεσω midi απο το pot.neeq είπε:Δεν εχω το Phatty πλεον, το αντικατεστησα με ενα V-synth xt (οπου μπορω να φτιαξω περισσοτερους ηχους για το ribbon.
Και δε θελω CV. MIDI θελω. Ο κυρ Tom Scarff μου ειπε πως μπορει να μου στειλει μια πλακετα η οποια εχει MIDI in & out, προγραμματισμενη να στελνει μηνυματα MIDI απο το ribbon και μηνυματα volume απο ενα input στο οποίο θα πρεπει να βαλω ενα 10k linear pot.