Ομοαξονική Τομογραφια

leon7pap

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο "Geezer" μπάσο, ο Ozy σπέρνει και ο Tony (στα σόλο) δίνει ρέστα.... 

Φίλτατε, μού'λειψαν αυτά τα τρία συστατικούλια....  Κατά τ'άλλα πολύ ωραία βάση για τα περαιτέρω...?

cigaret13 είπε:
Ωραίο μπάσο και η φωνή του Ozy δίνει ρέστα.....όσο για τα σολάκια του Tony σπέρνουν.... 

Φαντάζομαι κατάλαβες, φίλτατε, ότι αυτά τα τρία μου έλειψαν από το πολύ ωραίο άσμα σου!

Ω ναι...θα μπουνε κ αυτα!!!

Ξερω....Σαμπαθιζει επικινδυνα...

Και καλα κανει.

Μπαρουτι ειναι και εχει πολυ βαρος.

Αν ολοκληρωθει θα γαζωνει.

Και η διφωνια στο τελος πολυ δυνατη.

Αεροπορε μας εφτιασες παλι,αποπερατωσε το να γουσταρουμε.

Εξαλλου η βαση και η μαγια υπαρχει και με το παραπανω,για τα δικα μου αυτια παντα μενουν λεπτομερειες(κυριως ενα ωραιο"βρωμικο"μπασο οπως ειπε και ο Φωταρος).

Να πω και μια γνωμη για τη δομη τωρα που το ξανακουω και εχω καταλαβει οτι σου αρεσει να "παιζεις" με μερη στα κομματια.Θα ηταν ωραιο ενα σημειο που να πεφτει-κατι σαν το Snowblind-και επειτα να ξαναμπαινει το ριφφ.

Εσυ βεβαια ξες καλυτερα μην στο χαλαω.

Να πω και μια γνωμη για τη δομη τωρα που το ξανακουω και εχω καταλαβει οτι σου αρεσει να "παιζεις" με μερη στα κομματια.Θα ηταν ωραιο ενα σημειο που να πεφτει-κατι σαν το Snowblind-και επειτα να ξαναμπαινει το ριφφ.

Εσυ βεβαια ξες καλυτερα μην στο χαλαω.
θα το δω αυτο που ειπες.Γενικα ηθελα να κολλησω 2-3 καλα ριφακια που ειχα καβατζα.Η δομη θελει δουλεια πραγματι.

θα το δω αυτο που ειπες.Γενικα ηθελα να κολλησω 2-3 καλα ριφακια που ειχα καβατζα.Η δομη θελει δουλεια πραγματι.
Εσυ αποφασιζεις αλλα στα δικα μου αυτια δε θελει πολλα.

Ειναι σχεδον πληρες ως εχει.

Ενα πεσιμο μετα το μπρεικ με τα τυμπανα οπου μπορεις να βαλεις και μια παραλλαγη της πολυ δυνατης δισολιας του τελους,που θα ηταν ωραιο να ξανακουγεται-με καποιες διαφορες ισως,η και ατοφια-αλλη μια φορα τουλαχιστον.

Εισαι ριφακιας παντως,γραφεις ωραια.

Μ' άρεσε πάρα πολύ!

Όντως σε παραπέμπει σε Sabbath αλλά so what...?

Ωραία riffs, ο ήχος ίσως να τζιτζικίζει λίγο και ωραίο παίξιμο. Θα συμφωνήσω βέβαια με τον Γιώργο για τα τρία θεματάκια που επισήμανε πιο πάνω. ?

πολύ ωραίο, ηχητικά και δεμένο...αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει κάπου, περιμένεις κάτι που δεν έρχεται

πολύ ωραίο, ηχητικά και δεμένο...αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει κάπου, περιμένεις κάτι που δεν έρχεται
Thanks!Δεν ξερω τι εννοεις.Βοηθησε με λιγο.Εννοεις οτι το κομματι ειναι ετσι δομημενο ωστε  περιμενεις κατι που τελικα δεν ερχεται η εγω περιμενω κατι για το κομματι αλλα δεν μου ερχεται; (πχ εμπνευση)

Thanks!Δεν ξερω τι εννοεις.Βοηθησε με λιγο.Εννοεις οτι το κομματι ειναι ετσι δομημενο ωστε  περιμενεις κατι που τελικα δεν ερχεται η εγω περιμενω κατι για το κομματι αλλα δεν μου ερχεται; (πχ εμπνευση)

εννοώ ότι ο ακροατής περιμένει κάτι που δεν έρχεται.

Το κομμάτι ενω έχει καλά στοιχεία, καλά ριφ, δεμένα όργανα, δεν αναπνέει (εκτός από το σόλο του μπασου), τα ριφ επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά ή παραλλάσσονται απλώς με τους ίδιους ήχους τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο μοτίβο. Ακόμα και εκεί που αλλάζει λίγο, ουσιαστικά είναι ίδιο.

Ακόμα και το σόλο με τις διφωνίες έρχεται αργά και είναι εξ ίσου βαρυφορτωμένο με τον ίδιο ήχο του ριφ, μπάσου, τυμπάνων και μετά πάλι απ την αρχή.

Νομίζω δεν χρειάζεται άλλη έμπνευση, έχεις τα βασικά δομικά συστατικά, χρειάζεται ...διαρύθμιση.

εννοώ ότι ο ακροατής περιμένει κάτι που δεν έρχεται.

Το κομμάτι ενω έχει καλά στοιχεία, καλά ριφ, δεμένα όργανα, δεν αναπνέει (εκτός από το σόλο του μπασου), τα ριφ επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά ή παραλλάσσονται απλώς με τους ίδιους ήχους τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο μοτίβο. Ακόμα και εκεί που αλλάζει λίγο, ουσιαστικά είναι ίδιο.

Ακόμα και το σόλο με τις διφωνίες έρχεται αργά και είναι εξ ίσου βαρυφορτωμένο με τον ίδιο ήχο του ριφ, μπάσου, τυμπάνων και μετά πάλι απ την αρχή.

Νομίζω δεν χρειάζεται άλλη έμπνευση, έχεις τα βασικά δομικά συστατικά, χρειάζεται ...διαρύθμιση.
Οκ τωρα καταλαβα τι εννοεις.Νομιζω οτι μολις μπει η μελωδια φωνης καποια απο αυτα θα παψουν να ειναι ενοχλητικα επαναμβανομενα καθως θα ειναι πισω απο τη φωνη....καποια αλλα παλι ισως οχι αλλα αυτο θα το δω μολις μπει η μελωδια φωνης.Παντως ετσι οπως ειναι τωρα "γυμνο" απο μελωδια εχεις δικιο.Καλη η παρατηρηση σου.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
12
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back